Titta på fotboll från Superettan gratis! Det vankas helg och i fredagsmyset 18 maj involverar vi fotbollsmatchen GAIS – Athletic FC i Superettan som startar klockan 19:00. Möjligheten finns att se på GAIS – Athletic FC live stream gratis och så fläskar vi på med ett speltips också denna underbara majdag. Förutom att streama och spela på Superettan-mötet GAIS mot Athletic FC kan du göra exakt detsamma även på dagens andra match i Superettan fotbollen mellan Gefle IF och Jönköpings Södra!

GAIS – AFC Eskilstuna Live Stream

DIREKT TILL MATCHEN HÄR! >>>

Alla matcher från Superettan streamar du numer live utan att det kostar dig en krona när du väljer att prova på C MORE gratis i 2 veckor. Inte heller medföljer någon bindningstid eller uppsägningstid, så du kan helt enkelt kolla på sport och fotboll utan att behöva bry dig om någonting annat under dessa två veckor. Fredagskvällens match GAIS – AFC Eskilstuna är bara ett exempel från dagens utbud streaming hos som ses fritt utan kostnad. I sportutbudet att titta på gratis ingår bland annat PGA-touren i golf, Motorsport och Friidrott.

Superettan matcher 18/5

19:00 GAIS – AFC Eskilstuna
19:00 Gefle – Jönköping

Tipset GAIS – Eskilstuna

GAIS inledde Årets Superettan säsong med två raka segrar men ser nu ut att ha tappat det fina spelet från säsongsöppningen. Tolfte plats och precis ovanför nedflyttningsstrecket är absolut inte var man vill vara. Visst började säsongen bra när man vann mot, så här långt, de nedre lagen i tabellen, men tre förluster och två oavgjorda därefter är helt enkelt inte bra om man vill vara med högre upp och leka.

AFC Eskilstuna har gjort en matchresa nästan helt tvärtom och har efter en trögare säsongsinledning nu kommit upp i varv och radat upp fina resultat vilket gett dem en tredje plats för tillfället. Eskilstuna har också visat att man inte har några problem som helst med bortaspelet heller där två raka bortasegrar mot bland annat Helsingborg vittnar om detta.

Bortaseger tippas i dagens match GAIS – AFC Eskilstuna till oddset 2,80 @ bet365!

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-05-18 kl. 10:17 men kan komma att ändras.

Läs: Superettan live stream!