Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för C More.

Streama Kroatien – Danmark i fotbolls-VM söndag 1 juli 2018! Älskar du färgkombinationen blå-röd-vit mest eller är det bara röd-vit som ligger dig varmast om hjärtat? Ikväll klockan 20:00 är det avspark mellan Kroatien, som av många anses ha spelat bäst av alla VM-länderna hittills i detta fotbolls-VM, och vårt skandinaviska grannland Danmark som också presterat väldigt bra i sina tre inledande matcher. Streama Kroatien – Danmark i mobilen, läsplattan och datorn på C MORE.

SE MATCHEN HÄR!

Streama Kroatien – Danmark

Kroatien har spelat stundtals bländande fotboll under de tre inledande VM-gruppmatcherna. Tre segrar på lika många matcher mot i tur och ordning Nigeria 2-0, Argentina 3-0 och Island 2-1 bevisar styrkan hos kroaterna. Som solklar gruppetta i grupp D belönades man med att spela mot grupptvåan i grupp C vilket blev Danmark som kom på andra plats efter Frankrike.

Danmark började VM med en fin premiärvinst mot Peru med 1-0. Den efterföljande matchen mot Australien blev en tuff och jämn historia som slutade oavgjort 1-1. Gruppavslutningen spelades mot Frankrike i en match där bägge lagen verkade nöja sig med att få med sig en pinne var. Inga mål i mötet speglade tillställningen ganska väl.

Vilket av lagen som vinner åttondelsfinalen återstår att se. Vi tänker som i alla slutspelsmatcherna spela live odds under tiden matcherna håller på hos Bet365 som vi tycker är världens bästa live betting bolag.

Spela live odds och streama Kroatien – Danmark du med!