Manchester United – Liverpool möts lördag 28 juli i International Champions Cup 2018 med matchstart klockan 23:00. Dessförinnan spelas det tre matcher i samma cup.

Spelschemat Lördag 28 juli 2018

13:30 Arsenal – PSG
19:00 Benfica – Juventus
20:00 Chelsea – Inter
23:00 Manchester United – Liverpool

Söndag 29 juli

01:00 Bayern München – Manchester City
05:00 FC Barcelona – Tottenham

Sport live streaming

De båda spelbolagen Bet365 och Unibet erbjuder sina kunder gratis sport live streaming med bland annat pågående International Champions Cup fotboll. De flesta av matcherna sänds av bägge två men enstaka matcher kanske endast sänds av det ena spelbolaget så allra bäst är det om du registrerar dig hos både Bet365 och Unibet om du är sugen på att se mycket sport. Ett fint nöje i samband med att titta på sport via live streaming är också att spela liveodds under matchernas gång. Titta och spela på International Champions Cup live stream nu!

Speltips: Manchester United – Liverpool

Lagen spelar endast tre matcher var under turneringen vilket betyder att Manchester Uniteds möte med Liverpool är Uniteds andra match och Liverpools tredje och sista.

Manchester United vann sin första match över AC Milan på straffar efter 1-1 vid full tid. Liverpool förlorade först mot Dortmund med 1-3 och därefter blev det vinst mot Manchester City med 2-1.

International Champions Cup är framförallt en försäsongsturnering där Europas största fotbollsklubbar har en möjlighet att få alla spelare att känna på matchtempot mot kvalificerat motstånd samt en chans för tränarna att testa nya taktiker och spela in nya spelare i truppen. Därav blir det i matcherna oftast väldigt många byten så att alla spelarna får välbehövlig speltid.

Eftersom förutsättningarna är något annorlunda inför sådana här så kallade träningsmatcher så är förutsägandet av ett bet extra lurigt. Men vi såg att Manchester United mot Milan tydligt visade upp ett spel med en stark defensiv som deras grundtaktik vilket vi vid det här laget vet att José Mourinho är en stor förespråkare för. Inte många mål brukar göras i Uniteds matcher och vi tror inte heller denna gång att målskörden blir särskilt stor även om det är offensivt lagda Liverpool med spelare som Sala och Mané som står för motständet.

Tipset: Totalt under 3,5 mål under ordinarie tid i matchen Manchester United – Liverpool. Odds 1,50 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2018-07-27 kl. 09:55 men kan komma att ändras.

Läs även vårt speltips inför Malmö FF – IFK Norrköping 28/7.

Spelbonusar:

Svenskt Spelcasino med 2 miljoner kronors Cash-explosion