Idag lördag 28 juli spelas fyra heta matcher (bokstavligt talat) i omgång 15 i Allsvenskan varav Malmö FF – IFK Norrköping är den match av dem som vi tror oss hittat störst spelvärde i.

Manchester United – Liverpool International Champions Cup

Allsvenskan 28 juli 2018

16:00 IFK Göteborg – Brommapojkarna
16:00 Östersund – Elfsborg
18:00 Dalkurd – Sirius
18:00 Malmö FF – IFK Norrköping

Malmö FF – IFK Norrköping tipset

Malmö FF jagar toppformen som man hade hela förra säsongen när man blev svenska mästare. Den nuvarande sjätteplatsen är väl i och för sig ingen katastrof men målet inför säsongen kan inte ha varit något annat än att bärga ännu ett SM-guld. Och för att göra det så måste 3-poängarna rulla in i tätare takt än vad de gjort hittills denna säsong. Däremot är prestationerna i Champions League kvalet desto bättre och man vann första rundan i kvartsfinalen mot rumänska CFR Cluj med 0-1 på bortaplan. Positivt för Malmös del är att målskyttet ser allt bättre ut och de har nu målat i sina 6 senaste allsvenska matcher.

IFK Norrköping är efter halva säsongen i allra högsta grad med och fajtas om ett SM-guld och ligger för närvarande trea i Allsvenskan. Det pålitliga målskyttet ligger till stor grund för den framskjutna placeringen i tabellen. I de senaste 6 matcher man spelat har IFK Norrköping gjort minst 1 mål i deras senaste 23 matcher.

Tipset denna lördag blir ett BLGM-spel i mötet Malmö FF – IFK Norrköping då båda lagen uppenbarligen är i måltagen. Oddset för att båda lagen gör mål ligger i skrivande stund på 1.66 hos Bethard.

Speltips inför Malmö FF - IFK Norrköping 28/7 - BLGM-spel tillämpas

 

Spelbonusar:

Svenskt Spelcasino med 2 miljoner kronors Cash-explosion