Onsdagen den 1 augusti 2018 bjuder oss på kvalfotboll till Champions League mellan Malmö FF och rumänska CFR Cluj. Det är andra omgången i kvartsfinalen som ska spelas och Malmö FF har med sig bortasegern 0-1 till returen ifrån det första mötet. Matchstart är klockan 19:15!

Spela Odds Gratis På Europeisk Toppfotboll

Streama Champions League kvalet

Alla dagens matcher i Champions League kvalet, förutom de två matcherna Malmö FF – CFR Cluj och Rosenborg – Celtic, kan streamas live gratis på bet365 om du registrerat konto hos dem och har någon krona insatt på spelkontot. Det går snabbt och enkelt att registrera sig!

Bli medlem hos bet365 här, sätt in 50 kr* eller mer till ditt konto så matchar de din kvalificerande insättning med spelkrediter (upp till 1.000 kr*) när du placerar kvalificerande spel till samma värde, och de är rättade. Endast nya kunder, villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. 18+.

18:00 HJK Helsingfors (Finland) – BATE (Vitryssland)
19:00 Midtjylland (Danmark) – FC Astana (Kazakstan)
19:00 Qarabag (Azerbajdzjan) – Kukesi (Albanien)
19:15 Malmö FF (Sverige) – CFR Cluj (Rumänien)
19:30 Suduva (Litauen) – Crvena zvezda (Serbien)
20:00 Basel (Schweiz) – PAOK (Grekland)
20:00 MOL Vidi (Ungern) – Ludogorets (Bulgarien)
20:30 Sturm Graz (Österrike) – Ajax (Nederländerna)
20:45 Rosenborg (Norge) – Celtic (Skottland)

50 Miljoner Kronors Premier League Jackpott

Speltips inför Malmö FF – CFR Cluj

Malmö FF lyckades med sin taktik till fullo i första omgången av kvartsfinalserien mot CFR Cluj i Rumänien för en vecka sedan. 0-1 slutade matchen efter mål av Carlos Strandberg i den första halvlekens sista minut. Ett sådant resultat är oerhört värdefullt att ha med sig inför dagens returmatch på Swedbank Stadion.

Malmö FF har spelat bra i Allsvenskan efter sommaruppehållet med tre segrar och en oavgjord på fyra matcher och är bevisligen i fin form. Vi tror benhårt på att hemmastarka Malmö vinner kvällens kamp mot rumänerna vilket får bli vårt speltips inför drabbningen.

Match: Malmö FF – CFR Cluj (Fotboll: Champions League-kval)
Domare: Andrew Dallas (Skottland)
Spelplats: Swedbank Stadion (Malmö), kapacitet: 24 000 åskådare
Speltips: Hemmavinst för Malmö FF
Odds1,95 @ ComeOn här >>>
Insats: Medel
Datum: 2018-08-01 (onsdag 1 augusti)
Avspark: 19:15

Spelbonusar: