Se på Bayern München – Manchester United Live Stream GRATIS idag 5 Augusti kl. 20:15! Manchester United genrepar en sista gång inför ligastarten i Premier League mot Leicester nästa fredag 10 augusti. Bayern München står för motståndet denna lördagsafton 5 augusti med avspark kl. 20:15. Och det är två lag med starkt facit i vänskapsmatch-sammanhang, Manchester United är obesegrade i sina senaste 11 vänskapsmatcher och Bayern München är obesegrade i sina 9 senaste vänskapsmatcher. Då är inte matcherna i sommarens försäsongsturnering International Champions Cup inräknade som enligt officiell statistik räknas som tävlingsmatcher. Ska den förlustfria statistiken i vänskapsmatcherna bestå för båda lagen så är det oavgjort resultat som gäller ikväll.

Bayern München – Manchester United Live Stream

Det blir riktigt intressant att se vilken startelva José Mourinho tar ut inför kvällens möte med Bayern München. Det mycket väl kan bli samma startelva som är tänkt inför kommande fredags ligapremiär mot Leicester. Man får också ha i åtanke att transferfönstret inte stänger förrän om en knapp månad. Så det kan tillkomma nya spelare till trupperna de kommande veckorna. Så visst kan ommöbleringar ske hela tiden och vi som följt Mourinho vet att han ofta rullar runt på olika spelare i startelvorna. Vi svenskar håller förstås tummarna för att vi får se mycket av Victor Nilsson Lindelöf i Manchester United dressen både ikväll och i Premier League samt cuperna kommande säsong. Vilka elva startspelare Mourinho startar matchen med ikväll, och om vi får se Lindelöf spela, märker vi när det närmar sig matchstart idag.

Se Bayern München – Manchester United Live Stream gratis på UNIBET TV HÄR! >>>

Bli medlem (gratis) hos Unibet och sätt in 100kr på spelkontot så får du 500kr extra att spela för samt tillgång till Unibet TV!

Läs också…

…vårt inlägg om dagens match mellan Chelsea – Manchester City i Community Shield 2018. Även den kan ses via gratis live streaming tv. Dessutom vill vi slå ett slag för Mr Greens 50 Miljoner Kronors Premier League Jackpott!