Spänningsfylld Premier League omgång är att vänta där Leicester – Liverpool är första matchen ut denna första höstdag lördag 1/9 med avspark redan klockan 13:30.

Leicester har repat mod efter premiärförlusten 2-1 mot Manchester United på Old Trafford och nu vunnit  mot både Wolverhampton 2-0 hemma och Southampton 1-2 borta. Liverpool leder Premier League efter de första tre omgångarna efter idel segrar mot West Ham 4-0, Crystal Palace 0-2 och Brighton 1-0. Totalt 7 mål gjorda och 0 insläppta är ett riktigt styrkebesked av Liverpool och det blir rafflande värre att se om de kan fortsätta segerraden mot ett formstarkt hemmaspelande Leicester idag.

Speltips Leicester – Liverpool 1/9

Liverpool slipper oroa sig för den engelska landslagsanfallaren Jamie Vardy som i Leicesters match mot Wolverhampton för ett par veckor sedan ådrog sig ett rött kort för farligt spel och som ledde till tre matchers avstängning. Se här Vardys vårdslösa spel som inbringade honom det röda kortet:

Världens vassaste anfallstrio

Den 21-årige nigerianen Kelechi Iheanacho blir troligtvis den som får förtroendet att spela på topp av Leicesters tränare Claude Puel i dagens match mot Liverpool. Gästerna Liverpool kan kontra med ett tremannafall bestående av Salah, Firminho och Mané som för tillfället anses bilda ett av världens vassaste anfallstrio. Salah är den spelare som det snackats mest om av dem men faktum är att Sadio Mané inlett Premier League säsongen helt lysande och gjort 3 av Liverpools totala målskörd på 7 mål hittills vilket är bäst av alla i Liverpool.

Tipsfakta Leicester – Liverpool

Match: Leicester – Liverpool (Fotboll: Premier League)
Spelplats: King Power Stadium i Leicester (kapacitet: 32 312 personer)
Speltips: Sadio Mané gör mål
Odds2.45 @ Betsson här >>>
Insats: Låg/Medel
Datum: 2018-09-01 (lördag 1 september)
Avspark: 13:30
Leicester – Liverpool Live StreamViaPlay här >>>

Premier League matcher 1/9

Vilken Premier League match tycker du är mest intressant idag? Spela liveodds under matchens gång hos Betsson här!

13:30 Leicester – Liverpool
16:00 Brighton – Fulham
16:00 Chelsea – Bournemouth
16:00 Crystal Palace – Southampton
16:00 Everton – Huddersfield
16:00 West Ham – Wolves
18:30 Manchester City – Newcastle

Läs mer:

Streama CHL Lördag 1/9: Växjö – Salzburg & Zürich – Frölunda

AIK – Häcken Stream & Speltips Lördag 1 September