Se på alla lördagens hockeymatcher i Champions Hockey League 1 september 2018 via live stream med bland annat matcherna Växjö – Salzburg kl. 15:00 och Zürich – Frölunda kl. 19:45. Live stream kan ses i din mobil, surfplatta och dator snabbt och enkelt om du registrerar dig hos NordicBet, Bet365, Unibet eller LeoVegas. Välj det spelbolag du ännu inte är medlem hos för då får du en redigt saftig oddsbonus som välkomnar dig + tillgång till sport stream med bland annat fotboll, hockey och tennis dygnet runt alla dagar i veckan!

CHL Stream Lördag 1 september

Alla matcher direktsänds hosNordicBet, Bet365, Unibet och LeoVegas direkt på deras hemsidor via live streaming när du är inloggad och har en peng på kontot. Regga dig och få en monstruös välkomstbonus!

15:00 Växjö (Sverige) – Salzburg (Österrike)
16:30 Plzen (Tjeckien) – JYP (Finland)
19:00 Ban. Bystrica (Slovakien) – Lugano (Schweiz)
19:45 Zürich (Schweiz) – Frölunda (Sverige)
20:15 Cardiff (Storbritannien) – Bern (Schweiz)
20:20 Vienna Capitals (Österrike) – Aalborg (Danmark)

Inför Zürich – Frölunda 1/9

Det är dags för tidigt gruppfinal i CHL grupp A när Frölundas indianer har begett sig ner till Schweiz för match mot Zürich. De fyra hockeyklubbarna i gruppen har spelat en match var i denna nya CHL säsong och Frölunda tog en 3-poängare direkt mot österrikiska Vienna Capitals. Zürich skuggar tätt bakom med 2 poäng efter vinst i förlängningen mot danska Ålborg i sin öppningsmatch.

Såhär ser gruppställningen ut inför den andra omgången:

  1. Frölunda 3p
  2. Zurich 2p
  3. Aalborg 1p
  4. Vienna Capitals 0p

Läs mer:

Premier League Lördag 1 September: Leicester – Liverpool

AIK – Häcken Stream & Speltips Lördag 1 September