Sverige – Argentina är sist ut bland söndagens matcher 13/1 i Handbolls-VM 2019 som kastar igång klockan 20:30. Det är dags för andra gruppomgången och som du förstår är det viktiga poäng som står på spel. Speltipset inför Sverige – Argentina går i handikapp spåret vilket du kan läsa om nedan. Matchen sänds på TV3 men har du inte tillgång till TV3 där du befinner dig kan du streama matchen live på Unibet TV för dig som registrerat ett unibetkonto och har pengar på kontot.

Streama Sverige – Argentina live på Unibet TV >>

Handbolls-VM söndag 13/1

14:00 FYR Makedonien – Bahrain
15:30 Qatar – Egypten
16:30 Kroatien – Japan
18:00 Ungern – Angola
19:00 Spanien – Island
20:30 Sverige – Argentina

Speltips Sverige – Argentina

Sverige inledde Handbolls-VM med en otroligt skön seger mot Egypten med 27-24 och som med bara kvarten kvar såg ut att bli en ganska enkel vinst men som under matchens slutskede förbyttes till en nästan onödigt nervös avslutning. Till slut vann Sverige ändå mötet mycket tack vare att Kim Ekdahl Du Rietz och Jim Gottfridsson presterade på topp när det som mest behövdes.

Argentina startade sin VM-resa med att spela oavgjort mot 25-25 mot Ungern. Normalt ska inte Argentina utgöra ett hot mot Sverige på handbollsplanen. Och särskilt gäller väl det här under ett stort mästerskap då risken för underskattning bör vara minimal och inget släpps till slumpen.

VM-tipset 13/1: Asian Handicap Sverige -7.5 till bästa oddset 1.75 @ Betsson.

Nya odds bonusar 2019

Från och med 1 januari 2019 kan du som både gammal och ny medlem haffa nya välkomstbonusar hos alla de spelbolagen vi staplat upp här nedanför. Passa på att roffa åt dig så mycket bonuspengar du kan nu med en gång! Varför inte använda bonusarna med spel på Handbolls-VM?