Sverige krossade igår kväll Argentina i Handbolls-VM 2019 med siffrorna 31-16 efter propagandaspel och leder nu Grupp D som ensamt lag att ha tagit maximala fyra poäng efter två omgångar. Idag måndag 14 januari är det tabellfyran Angola som står för motståndet. Vi tippar här ett odds inför mötet och du kan streama matchen Sverige – Angola live på Unibet TV >>

Sverige – Angola Live Stream

Sverige – Angola live stream kan vara eftertraktat denna måndagskväll för dig som inte har att tillgå tv-kanalen TV3 av olika anledningar. Det kan vara så att du är ute och reser i tjänsten eller privat? Kanske är tv’n hemma rent av upptagen av andra i familjen som inte gillar handboll? Hualigen i så fall! Men lugn, du kan slappna av. Unibet fixar biffen!

Spela och titta på Sverige – Angola live stream i mobilen, datorn och läsplattan efter att du registrerat dig hos Unibet här och antagit din välkomstbonus.

Det kostar inget att registrera sig hos Unibet och du förbinds inte på något sätt av någon slags prenumeration eller sådant, utan du kan fritt spela på och streama massor av sport när du är inloggad. Pengar måste dock finnas på ditt unibetkonto för att live streaming ska vara tillgängligt.

Och du! Det är inte bara Sveriges matcher i Handbolls-VM du kan streama live hos Unibet utan du kan se alla matcher under hela mästerskapet i handboll för herrar på Unibet TV live streaming.

Till Unibet TV >>

Speltips Sverige – Angola

Sverige har spelat formidabel handboll i inledningsmatcherna av Handbolls-VM 2019. Premiärsegern mot Egypten följdes igår upp av storvinsten mot Argentina. Det vimlar av storstjärnor i Sveriges handbollslandslag som inte ser ut att ha en enda svag punkt, vilket var många år sedan det kändes som vi hade något liknande. För dig som gillar att se Sverige göra många mål och samtidigt spela ett ypperligt försvar fick nog sitt lystmäte i gårdagens storkross av Argentina. Nu var ju Sverige i och för sig på förhand storfavorit att vinna matchen men det var ändå gött att kunna konstatera att vårt speltips inför matchen Sverige – Argentina gick hem utan större problem.

Angola vann sin öppningsmatch i Handbolls-VM 2019 mot Qatar med uddamålet 24-23. Igår fick man dock se sig besegrade av nuvarande grupptvåan Ungern med tio poängs marginal i en match som slutade 34-24. Inte känns det som om Angola skulle utgöra något hot mot ännu en stor vinst för Sverige idag?

VM-tipset 14/1: Sverige vinner över Angola med minst 14 mål (Handicap Sverige -13,5). Odds 1.76 @ Unibet.

Handbolls-VM 14 januari

Streama alla matcherna live i Handbolls-VM på UNIBET TV!

15:00 Tunisia – Chile
15:30 Island – Bahrain
15:30 Serbien – Brasilien
15:30 Ungern – Qatar
17:30 Norge – Österrike
18:00 Argentina – Egypten
18:00 Kroatien – FYR Makedonien
18:00 Ryssland – Tyskland
20:15 Danmark – Saudiarabien
20:30 Frankrike – Korea
20:30 Spanien – Japan
20:30 Sverige – Angola

Nya odds bonusar 2019

Från och med 1 januari 2019 kan du som både gammal och ny medlem haffa nya välkomstbonusar hos alla de spelbolagen vi staplat upp här nedanför. Passa på att roffa åt dig så mycket bonuspengar du kan nu med en gång! Varför inte använda bonusarna med spel på Handbolls-VM?

Se på Sverige – Angola Live Stream nu!