Hockeylördag 19/1: SHL, HockeyAllsvenskan, NHL: Fullt ös blir det runt om i många av landets hockeyrinkar och vi ger oss på ett revanschspel när Djurgården och Brynäs återigen möter varandra inom loppet av ett dygn. Se dagens hockeyscheman efter vårt speltips.

Speltips Djurgården – Brynäs 19/1

Vårt spel på ett oavgjort resultat efter ordinarie tid höll sånär på att gå in igår kväll, men hemmalaget Brynäs klarade inte att få in kvitteringspucken och matchen slutade med bortaseger för Djurgården med 1-2.

Idag tar vi nya tag i en match med samma lag på isen som nu spelar på Hovet i Stockholm. Vi ser att Djurgården uppenbarligen är inne i fin form med tre raka segrar. Vi tror starkt på att en fjärde vinst på raken kommer ikväll mot Brynäs.

SHL tipset 19/1: Djurgården vinner över Brynäs till oddset 1.74 @ NordicBet.

Se även dagens match i Handbolls-VM mellan Sverige – Tunisien via live stream.

SHL

15:15 HV 71 – Skellefteå
15:15 Luleå – Färjestad
15:15 Rögle – Linköping
15:15 Timrå – Malmö
15:15 Örebro – Mora
18:00 Djurgården – Brynäs
18:00 Växjö – Frölunda

HockeyAllsvenskan

15:15 Karlskrona – Västervik
15:15 Leksand – Modo
18:00 Björklöven – Oskarshamn

NHL

19:00 New Jersey Devils – Anaheim Ducks
21:00 Colorado Avalanche – Los Angeles Kings

Nya bonusar till alla!

Missa inte att du av alla spelbolagen får helt nya välkomstbonusar att ta del av i och med nya svenska spellicenser. Detta gäller oavsett om du är ny eller gammal kund hos dessa spelbolag! Varför inte då passa på att plocka hem feta välkomstbonusar hos så många spelbolag som möjligt. Nu går det ju att bli medlem blixtsnabbt också via BankID hos flera av dem!

Spela på hockey med massor av extra pengar!