Egypten – Danmark Live Stream + Tips Handbolls-VM 21/1: Streama Egypten – Danmark idag på mobilen, surfplattan och datorn om du inte har TV10 som sänder matchen idag med matchstart klockan 20:30. Danmark är Sverige främste utmanare om både gruppsegern och en möjlighet till att möta en lättare motståndare i Handbolls-VM semifinalen.

Streama och spela på Egypten – Danmark live på Unibet TV* >>

*Pengar måste finnas på spelkontot för att live streaming ska vara tillgängligt.

Handbolls-VM Måndag 21/1

Alla matcher i Handbolls-VM 2019 kan ses hos VM-sponsorn Unibet via live streaming på alla dina enheter!

Kl. 18.00 Spanien – Brasilien
Kl. 18.00 Sverige – Norge (Läs speltips)
Kl. 20.30 Kroatien – Tyskland
Kl. 20.30 Egypten – Danmark

Egypten – Danmark Live Stream

Matchen Egypten – Danmark avlöser Sveriges match mot Norge tidigare under måndagskvällen. Och av förståeliga själ är Egypten – Danmark live stream väl eftersökt för dig som inte har möjlighet att titta på tv-kanalen TV10 här i Sverige av olika anledningar.

Spela och titta på Egypten – Danmark live stream i vilken av dina enheter du vill efter att du registrerat dig hos Unibet här och gjort din första insättning.

Det kostar inget att registrera sig hos Unibet och du förbinds inte på något sätt av någon slags prenumeration eller sådant, utan du kan fritt spela på och streama massor av sport när du är inloggad. Pengar måste dock finnas på ditt unibetkonto för att live streaming ska vara tillgängligt.

Som ny kund hos Unibet erbjuds du en hög 500% bonus där du får hela 500 kronor extra av spelbolaget när du sätter in 100 kronor.

Till Unibet TV >>

Speltips Egypten – Danmark

Tre nordiska länder tampas om att nå någon av de två topplatserna i gruppen. Vinnaren i gruppen samt grupptvåan tar sig till VM-semifinal. Läget i gruppen inför kvällens handbollsmatcher ser ut som följer:

  1. Danmark 91:70 i målskillnad, 6 poäng
  2. Sverige 95:77 i målskillnad, 6 poäng
  3. Norge 92:82 i målskillnad, 4 poäng
  4. Egypten 82:89 i målskillnad, 1 poäng
  5. Ungern 108:109 i målskillnad, 3 poäng
  6. Tunisien 90:131 i målskillnad, 0 poäng

Danmark har ur svensk synpunkt sett sådär otäckt starka och effektiva ut hittills under Handbolls-VM 2019. De har vunnit alla sina sex spelade matcher utan någon av dem fått en rysarstämpel på sig. Egypten å sin sida kan som bäst kämpa till sig en match om femteplatsen i VM. Vi tror tyvärr att danskarna vinner med marginal över egyptierna ikväll.

Tipset Egypten – Danmark: Asian handicap Danmark -6.5. Odds 1.76 @ Unibet.

Håll ett extra öga på Danmarks allra största världsstjärna Mikkel Hansen idag som fullkomligen öst in mål iHandbolls-VM 2019: