Girona – Real Madrid Live Stream +Tips Copa del Rey 31/1. Matchomgång nummer två mellan Girona och Real Madrid i kvartsfinalen av Copa del Rey ska äga rum idag torsdag 31 januari med matchstart kl. 21:30. Resultatet från första omgången blev vinst för Real Madrid med 4-2. Precis som vanligt har vi alla möjligheten att streama och spela på Copa del Rey hos antingen Bet365 eller Unibet TV.

Pengar måste finnas på spelkontot för att live streaming ska vara tillgängligt.

Speltips Girona – Real Madrid

Fördel Real Madrid med två mål är det inför kvällens match mot Girona. Även om det är returmatch på egen hemmaplan som gäller för Girona är det nog inte många som tror att de ska lyckas vända på 0-2 underläget mot självaste Real Madrid.

Vi lockas av oddset 1.75 för bortavinst hos Betfair vilket vi spelar med de nya bonuspengarna man får av spelbolaget sedan 1 januari i och med den nya spellicensen.

Girona – Real Madrid Live Stream

Streama och spela liveodds under matchen Girona – Real Madrid på BET365 >> eller UNIBET TV >>

Spela och titta på det spanska Copa del Rey mötet Girona – Real Madrid live stream i mobilen, datorn och läsplattan efter att du registrerat dig hos Unibet här och antagit din välkomstbonus som innebär att du får 500 kronor extra av Unibet när du gör en insättning på endast 100 kr.

Det kostar inget att registrera sig hos Unibet och du förbinds inte på något sätt av någon slags prenumeration eller sådant, utan du kan fritt spela på och streama massor av sport när du är inloggad. Pengar måste dock finnas på ditt unibetkonto för att live streaming ska vara tillgängligt.

Registrera dig, sätt in 100 kronor och spela odds samt titta på Girona – Real Madrid live stream nu!

Bet365 Livestreaming

För att öka spänningen från Liveodds ytterligare erbjuder bet365 Livestreaming av över 140,000 direktsända evenemang varje år – du kan alltså se matchen och satsa på samma gång. Bland höjdpunkterna finner du tennisturneringar från Masters Series samt några av världens bästa nationella fotbollsligor. För att använda Livestreamingtjänsten behöver du vara inloggad och ha ett finansierat konto, eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna.

Alla matcher/evenemang på webbplatsen som har Play- eller Videoikonen bredvid sig är schemalagda att visas via Livestreaming i mobilen, surfplattan eller PC/datorn. Lyxigt värre att kunna se på Sverige Kroatien Live Stream utan problem, eller hur!

Fotboll streaming 31/1

Streama och spela på dessa matcher live hos Bet365 och Unibet TV.

21:00 Inter – Lazio (Coppa Italia)
21:30 Girona – Real Madrid (Copa del Rey)

 

Inter – Lazio Live Stream + Tips Coppa Italia 31/1