Måndagens begivenhet i sportens värld blir för oss allsvensk fotboll med framförallt matchen Hammarby IF – IFK Norrköping i fokus. Men eftersom dagens fotbollsmatcher från Allsvenskan och Superettan inte börjar förrän i kväll så hinner vi under hela dagen passa på att streama all häftig världstennis som erbjuds från Franska Öppna på Unibet TV! Tennisspelare som Rafael Nadal och Novak Djokovic spelar sina öppningsmatcher i denna anrika Grand Slam turnering just idag.

Läs: Franska Öppna Live Stream

Hammarby – Norrköping Live Stream

Streama fotboll från Allsvenskan och Superettan 2019 live på C More i exempelvis mobilen, datorn, läsplattan eller tv’n i var helst du befinner dig.

19:00 Hammarby – IFK Norrköping (Allsvenskan)
19:00 Örebro – Sirius (Allsvenskan)
19:00 Västerås SK – Norrby (Superettan)

Streama Hammarby IF – IFK Norrköping och övriga matcher i Allsvenskan live i alla dina enheter på C More som har ett megastort sportutbud att se på via stream. Så vandra in i streaming världen för att kolla vad som lämpar sig bäst för dig att streama online. Är du fotbollsintresserad får du inte missa att titta på kvällens match Hammarby IF – IFK Norrköping live stream nu!

TILL C MORE >>

Speltips Hammarby – IFK Norrköping

Hammarby IF och IFK Norrköping följs närapå varandra åt i den allsvenska tabellen där dagens hemmalag har sjätteplatsen i besittning för tillfället och gästerna ligger två placeringar bakom som åtta.

Formen är god hos bägge lagen. Hammarby kommer till spel med fyra vinster och en oavgjord borta mot ligatvåan IFK Göteborg närmast bakom sig. Norrköping har två vinster i bagaget där man besegrat såväl Örebro som Sundsvall.

När det gäller hemma respektive bortafacit så är Hammarby bevisligen riktigt starka i hemmaspelet. Obesegrade som man är hemma på Tele2 Arena, med fyra vinster och en oavgjord, blir man såklart svåra att tas med. Norrköping har som bortalag mäktat med en vinst, tre oavgjorda och en förlust på sina fem matcher hittills.

I statistik kollen inför matchen utmärker sig hörnstatistiken där vi något förvånade kan konstatera att Hammarby inte skapar så många hörnor i sina hemmamatcher som man kanske kan tro när ett hemmalag är framgångsrikt. Totalt sett i Hammarbys hemmamatcher matcherna görs det sällan över 8-9 hörnor. Därför får ett underspel på antal hörnor i matchen Hammarby – IFK Norrköping bli vårt speltips för dagen.

Tipset Hammarby IF – IFK Norrköping 27/5: Totalt under 10 hörnor spelas till oddset 2.00 hos BET365 >>.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-05-27 kl. 09:52 men kan komma att ändras.

NHL Final 2019 Match 1: Boston Bruins – St. Louis Blues