Lördagens sista match, eller söndagens första om man så vill, i sommarens International Champions Cup 2019 är Arsenal – Fiorentina med avspark kl. 00:00 inatt. Följande dygn avlöser stormatcherna varandra med bland annat Manchester United, Bayern München, Real Madrid, Juventus och Tottenham i hetluften.

Matcherna i International Champions Cup 2019 kan ses i direktsändning via live streaming i mobilen, läsplattan eller datorn hos Bet365 eller Unibet som sänder olika matcher ibland och samma ibland. Logga in enkelt och snabbt. Ta din välkomstbonus då det krävs att du har pengar på spelkontot för att live streaming ska vara tillgängligt hos spelbolaget.

Lördag 20 juli
13:30 Manchester United – Inter
22:00 Benfica – Guadalajara Chivas

Söndag 21 juli
00:00 Arsenal – Fiorentina
02:00 Bayern München – Real Madrid
13:30 Juventus – Tottenham

Arsenal – Fiorentina Live Stream

Streama Arsenal – Fiorentina Live! Öppna konto hos Unibet genom att kvickt och smidigt registrera dig via bankinloggning. Missa ej välkomstbonusen som både ger dig sköna extraslantar in på spelkontot och samtidigt tillåter dig att se live streaming sport så länge du har ett positivt saldo på spelkontot. Det krävs nämligen att för att kunna streama sport fritt hos dessa spelbolag att du har pengar ståendes på ditt spelkonto.

Speltips Arsenal – Fiorentina

Mest intressant är kanske sommarturneringen International Champions Cup ur synpunkten att se närmare på nyförvärv och den förväntade truppen inför den kommande fotbollssäsongen. Att det sedan är idel storlag som är med och spelar mot varandra gör ju förstås inte saken mycket sämre.

Av erfarenhet vet vi att tränarna brukar blanda friskt i startelvorna inför matcherna för att pröva olika laguppsättningar och spelstilar som förberedelse inför ligasäsongerna. Detta brukar också ge som resultat att det ofta blir ett par mål gjorda under matcherna, inte sällan bakom båda lagens målvakter.

Lördagstipset 20/7: Båda lagen Arsenal – Fiorentina gör mål till oddset 1.56 @ Unibet.