Vi kollar in Juventus – Tottenham Live stream och ett speltips inför söndagens match i International Champions Cup (ICC) 21 juli 2019. Streama och spela live!

ICC söndag 21 juli 2019

00:00 Arsenal – Fiorentina
02:00 Bayern München – Real Madrid
13:30 Juventus – Tottenham

Juventus – Tottenham Live Stream 21/7

Streama alla matcherna i International Champions Cup Live! Ovan ser du spelschemat för alla årets matcher i International Champions Cup 2019 som sänds live i direktsändning hos Bet365 och på Unibet TV.

Registrera snabbt och enkelt ett spelkonto (gratis) via bankinloggning plus att du antar välkomstbonusen vilken ger dig sköna extraslantar in på spelkontot. Det krävs nämligen att för att kunna streama sport fritt hos dessa spelbolag att du har pengar ståendes på ditt spelkonto. Vi rekommenderar också varmt att spela live odds under matchernas gång, även det hos både Bet365 och Unibet, för bästa spänningens skull. Dessa bonusar erbjuds just nu:

Speltips Juventus – Tottenham 21/7

Nu är det dags för klubbarna i de största europeiska fotbollsligorna att vässa formen inför ligastarterna i augusti. Varken Juventus eller Tottenham har spelat någon match sedan säsongsavslutningen i våras. Vi kommer säkerligen se spelarna något ringrostiga idag samt även få ta del av ett par nya bekantskaper i trupperna. Vårt tips inför matchen Juventus – Tottenham blir ett överspel på antal mål. Totalt över 2.5 mål spelas till oddset 1.75 @ Unibet.