Speltips inför Liverpool – Manchester City Live stream i Community Shield 2019 söndag 4/8: Streama Liverpool – Manchester City Live samt spela odds på söndagens FA Community Shield 4 augusti med avspark kl. 16:00. Community Shield spelas normalt mellan förra säsongens Premier League vinnare och vinnarna av FA-cupen. Men nu var det ju så att Manchester City vann bägge titlarna vilket gjorde att Premier League tvåan Liverpool då fick träda in.

Liverpool – Manchester City Live Stream 4/8

Liverpool – Manchester City Live stream och liveodds erbjuds av Unibet här för dig som inte har tillgång till tv-kanal 9 som också direktsänder matchen. För att streama fotboll ska du bara se till att vara inloggad på Unibet samt att du har lite pengar insatt på spelkontot. Då är det fritt fram att streama och spela live i mobilen, paddan och datorn där du ligger, sitter, står eller går, kanske på tår? Dessa matcher kan du allihopa streama live idag på Unibet:

16:00 Liverpool – Manchester City (FA Community Shield)
16:06 Tottenham – Inter (International Champions Cup)
20:00 Barcelona – Arsenal (Joan Gamper-pokalen)

TILL UNIBET >>

Speltips Liverpool – Manchester City 4/8

Dagens FA Community Shield finalmatch är den perfekta uppladdningen inför säsongsstarten i Premier League som drar igång på fredag 9/8. Och mer spännande upptaktsmatch än ett möte mellan Liverpool och Manchester City kan man inte önska sig. Vanligtvis brukar deras drabbningar vara oerhört spännande och jämna sådana. En titt på deras fyra senaste möten är ett supertydligt bevis på detta:

2019-01-03 Manchester City – Liverpool 2 : 1 (Premier League)
2018-10-07 Liverpool – Manchester City 0 : 0 (Premier League)
2018-07-26 Manchester City – Liverpool 1 : 2 (International Champions Cup)
2018-04-10 Manchester City – Liverpool 1 : 2 (Champions League)

Liverpool – Manchester City spelas idag på Wembley och är således ingen naturlig favör för något av lagen. Vi räknar kallt med att det återigen blir en härlig kamp med hög spänningsfaktor och visst kommer vi få se ett antal mål!

Match: Liverpool – Manchester City (Fotboll: FA Community Shield)
Spelplats: Wembley Stadium i London, England (kapacitet: 90 000 åskådare)
Speltips: Totalt över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.74 @ Unibet
Insats: Medel
Datum: 2019-08-04 (söndag 4 augusti)
Avspark: 16:00

Populära Spel – Roliga Gratis Spel Online