Tippa och se på Real Sociedad – Alaves Live Stream! Alexander Isak gjorde i förra omgången sitt allra första mål i La Liga för Real Sociedad som idag 26 september 2019 möter Alaves. Streama Real Sociedad med Alexander Isak mot Alaves live samtidigt som du kan spela liveodds under matchens gång på samma spelbolag som visar matchen via live streaming. Visst hoppas vi få se Zlatans arvtagare inom svensk fotboll Alexander Isak göra mål igen!

Streama Real Sociedad – Alaves Live

Real Sociedad – Alaves Live stream finns att titta på i mobilen och alla dina andra skärmenheter utan kostnad när du är inloggad hos Unibet samt har sett till att du har pengar insatt på spelkontot hos dem. Betänk det sköna med att kunna streama matchen med Sveriges mest lovande spelare i Alexander Isak förhoppningsvis på planen i din mobil vart du än befinner dig. Streama Real Sociedad – Alaves Live nu!

TILL UNIBET HÄR!

La Liga Torsdag 26 September

Real Sociedad – Alaves är inte den enda matchen du kans streama och spela på live ikväll hos Unibet. Tre matcher i La Liga spelas ikväll 26/9 med en timmes mellanrum till matchstart.

19:00 Eibar – Sevilla
20:00 Celta Vigo – Espanyol
21:00 Real Sociedad – Alaves

Speltips Real Sociedad – Alaves

Så väldigt kul tycker vi att det är när nu vår svenske nya stora fotbollsstjärna Alexander Isak fått göra sitt första mål i ligasammanhang för hans nya klubb Real Sociedad. Det var i den 75:e matchminuten, efter att agerat inhoppare bara tio minuter tidigare, som Alexander Isak var framme och stötte in bollen i mål i segermatchen 1-3 på bortaplan mot Espanyol.

Real Sociedad är nu sexa i La Liga efter fem spelade matcher men har en match mindre spelad än de fem framförvarande lagen. Deta innebär att Real Sociedad vid händelse av seger ikväll mot Alaves tar sig ända upp till andraplatsen i La Liga med endast ligaledaren Real Madrid före sig. Precis som i vårt gårdagstips, där vi tippade Zlatan som målskytt för sitt LA Galaxy mot Real Salt Lake i nattens match, är vi sugna på att spela Alexander som målskytt i denna match. Just det tipset gick in eftersom Zlatans målsuccé fortsätter och vi tänker nu att Alexander Isak ställt in målradarn och gör likadant som Zlatan, alltså mål.

Oddset för Alexander Isak som målskytt i matchen Real Sociedad – Alaves ligger i detta nu på 2.55 @ Unibet.