Vi har så sakteliga börjat bli varma i hockeykläderna när det nu är dags för SHL omgång 5. Växjö – Oskarshamn är vår utvalda match för speltipset. Streama alla matcherna live, läs mer om SHL live stream här!

SHL Torsdag 26 September

19:00 Djurgården – HV 71
19:00 Färjestad – Malmö
19:00 Luleå – Linköping
19:00 Skellefteå – Frölunda
19:00 Växjö – Oskarshamn
19:00 Örebro – Rögle

Speltips Växjö – Oskarshamn 26/9

Växjö jagar sin första poäng för säsongen men frågan är om man ska kunna ta någon eller några mot oerhört formstarka Oskarshamn som vid vinst garanterat tar ledningen i SHL tabellen. Växjö är trots den katastrofala säsongsinledningen med fyra raka förluster ändå favorit att vinna matchen mot Oskarshamn. Och någon gång måste ju förlusttrenden brytas så varför inte denna kväll? Däremot vågar vi inte betta på hemmavinst utan satsar istället på att det görs över totalt 4.5 mål i matchen Växjö – Oskarshamn med odds 1.68 @ NordicBet.

Real Sociedad – Alaves Live Stream & Tips La Liga 26 Sept