Streama och spela odds på all CHL hockey live denna tisdag 8 oktober 2019 med bland annat Färjestad, Frölunda, Skellefteå, Djurgården och Luleå. Vi tar och tittar på München – Färjestad Live stream i Champions Hockey League med nedsläpp kl. 19:30. Det här är matchen som får vårt huvudfokus i afton och förstås med medryckande oddsspel däri. En bättre hockeytisdag helt enkelt!

CHL Live Stream tisdag 8/10

Alla CHL matcherna går att streama live direkt i mobil, platta och dator hos Unibet och NordicBet. Bägge spelbolagen erbjuder även livebetting under matcherna vilket bildar en perfekt kombination tillsammans med live streaming. För att kunna streama och spela på CHL krävs inget mer än att du är inloggad samt har satt in en liten peng på spelkontot. När det gäller insättningen så ska du som ny veta om att du får särdeles fina välkomstbonusar på din första insättning hos dem. Unibet erbjuder så mycket som 500% bonus vilket innebär 500 kronor extra vid en insatt hundring. NordicBet ger dig 100% bonus men istället ända upp till 1000 kr extra. Streama och spela live för glatta livet på våra svenska hockeygrabbar när de nu ger sig i kast med tufft europeiskt hockeymotstånd.

Tisdagens CHL-spelschema:

18:00 Djurgården (Sverige) – Adler Mannheim (Tyskland)
18:00 Frölunda (Sverige) – Cardiff (Storbritannien)
18:00 Hameenlinna (Finland) – Rungsted (Danmark)
18:00 Skellefteå (Sverige) – Kärpät (Finland)
18:00 Tychy (Polen) – Vienna Capitals (Österrike)
18:30 Frisk Asker (Norge) – Tappara (Finland)
19:30 Augsburger Panther (Tyskland) – Liberec (Tjeckien)
19:30 Graz 99ers (Österrike) – Mountfield HK (Tjeckien)
19:30 München (Tyskland) – Färjestad (Sverige)
19:45 Banská Bystrica (Slovakien) – Ambri-Piotta (Schweiz)
19:45 Bern (Schweiz) – Grenoble (Frankrike)
20:30 Belfast (Storbritannien) – Luleå (Sverige)

München – Färjestad tipset 8 okt

Färjestads CHL grupp G består också av tyska München, slovakiska Banská Bystrica och schweiziska Ambri-Piotta. Eftre fyra spelade omgångar leder München på 9 poäng före Färjestad med 8p. Därav är dagens möte mellan Färjestad och München en tidig gruppfinal. Om bara en vecka är det sedan dags igen att mötas, i den sista gruppomgången, men då på Färjestads hemmais i Karlstad. Skulle Färjestad gå och förlora båda dessa två kvarvarande matcher mot München finns en risk för att nuvarande trean Ambri-Piotta 4p går om Färjestad i tabellen och att man därmed inte kvalificerar sig för CHL slutspelet, hemska tanke! Så se nu till Färjestad att vinna ikväll och inte göra CHL äventyret onödigt dramatiskt redan i gruppspelet.

Vi tippar på att det blir under 5.5 mål i matchen München – Färjestad med oddset 1.71 @ NordicBet.

Sverige – Slovakien Live Stream & Tips Fotbolls-EM Kval Damer 8/10