Streama Alexander Isak och Real Sociedad i La Liga som ikväll 8/11 möter Leganes. La Liga live stream är perfekt att kombinera med att spela på liveodds under matchens gång. Vi hoppas förstås på att få se Alexander Isak spela från start och varför inte få se honom göra mål också.

Streama Real Sociedad – Leganes live på Unibet här >>>

Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto hos Unibet för att live streaming ska bli tillgängligt. Få 500% bonus på din först insättning hos Unibet vilket innebär att du får 500kr av Unibet när du sätter in 100kr.

Alla matcher fredag 8 november

Sportspelsnöjet en fredag som denna den 8 november 2019 finns enligt oss mest i några av de fotbollsmatcher som ska spelas under kvällen. I den hårda konkurrensen om vår uppmärksamhet lägger vi ändå vårt huvudfokus på just ligamötet i La Liga mellan Real Sociedad och Leganes.

Alla kvällens matcher (utom Premier League) kan du se via live streaming i alla dina skärmenheter som exempelvis mobilen på Unibet.

19:00 Randers – Ålborg (Superliga)
20:30 FC Köln – Hoffenheim (Bundesliga)
20:45 Nice – Bordeaux (Ligue 1)
20:45 Sassuolo – Bologna (Serie A)
21:00 Real Sociedad – Leganes (La Liga)
21:00 Norwich – Watford (Premier League)

Speltips Real Sociedad – Leganes

En inte alltför vågad gissning torde vara att La Liga trean Real Sociedad vinner över tabelljumbon Leganes denna fredagsafton. Real Sociedad är som sagt topp tre och nosar tätduon Barcelona och Real Madrid i bakhasorna. Det skiljer endast målskillnad mellan de tre topplagen då alla står på 22 poäng. Dock har Real Sociedad en match mer spelad än både Barca och Real Madrid men vi är ändock imponerade över att Sociedad är med i kampen om ligaledarpositionen så här långt in i säsongen.

Olika kamper att utkämpa

Leganes har en helt annan kamp att utkämpa jämfört med Real Sociedad. Som La Liga jumbo och 6 poäng ifrån rätt sida om nedflyttningsstrecket behöver man varenda poäng man kan få just nu. Men att det ska bli poäng på bortaplan mot ett av ligans allra formstarkaste lag känns inte troligt.

Startelvan hägrar för Isak

Alexander Isak kämpar om en plats i startelvan och startade mot Levante häromveckan efter att han i matchen innan avgjorde som inhoppare mot Celta Vigo med enda målet i 0-1 mötet. För övrigt har Alexander Isak mestadels agerat inhoppare i ligaspelet men förhoppningsvis startar han matchen ikväll mot Leganes. Det vore en perfekt motståndare för svensken att kunna öka på målskörden ytterligare.

Vinnartipset

La Liga tipset 8/11: Real Sociedad vinner över Leganes till bästa oddset 1.75 som finns att spela hos Betfair här.

Bonuspengar sport 2019

Betta på odds både innan och live under matcherna med massor av bonuspengar som finns att få tag i hos spelbolagen när du gör din första insättning hos var och en av dem:

Sverige – Ryssland Karjala Cup 9/11 – Speltips & TV-Kanal