Sverige – Ryssland är först ut bland helgens matcher i Karjala Cup hockeyn. Redan vid lunchtid brakar det loss mellan Sverige och Ryssland i en match som bägge lagen måste vinna för att ha någon chans att vinna hockeycupen. Både Sverige och Ryssland förlorade i torsdags sina inledande matcher.

Alla helgens hockeymatcher i Karjala Cup direktsänds på SVT och du kan spela liveodds på dem under tiden matcherna spela på Unibet, NordicBet eller LeoVegas.

Även ett gäng NHL matcher ska spelas under helgen vilka du naturligtvis också kan spela liveodds på under matcherna hos samma spelbolag som ovan. Kul är att vi ikväll har en NHL match som spelas i Globen, Stockholm här i Sverige.

Hockey lördag 9 november

Karjala Cup
12:30 Sverige – Ryssland (SVT)
16:30 Finland – Tjeckien (SVT)

NHL
19:00 New York Islanders – Florida Panthers (TV3 Sport)
19:00 Tampa Bay Lightning – Buffalo Sabres (Spelas i Globen, Stockholm)

Hockey söndag 9 november

Karjala Cup
12:30 Tjeckien – Ryssland (SVT)
16:30 Finland – Sverige (SVT)

NHL
01:00 Montreal Canadiens – Los Angeles Kings
01:00 Ottawa Senators Carolina Hurricanes
01:00 Pittsburgh Penguins – Chicago Blackhawks (TV3 Sport)
01:00 Toronto Maple Leafs – Philadelphia Flyers
01:00 Washington Capitals – Vegas Golden Knights
02:00 Arizona Coyotes – Minnesota Wild
03:00 Colorado Avalanche Columbus Blue Jackets
04:00 Calgary Flames – St. Louis Blues
04:30 San Jose Sharks – Nashville Predators
19:00 New York Rangers – Florida Panthers
20:00 Winnipeg Jets – Dallas Stars
22:00 Vancouver Canucks – New Jersey Devils
23:00 Detroit Red Wings – Vegas Golden Knights

Speltips Sverige – Ryssland 9/11

Tyvärr måste vi medge att Sverige gjorde en riktig plattmatch i årets Karjala Cup premiär när de förlorade mot Tjeckien med 3-1 i torsdags. Tjeckerna vann exempelvis skotten med 31-22 och var spelmässigt totalt betydligt bättre än svenskarna.

Ryssarna förlorade som sagt också sin premiärmatch i Karjala Cup när Finland blev dem övermäktiga. Matchen svängde verkligen fram och tillbaka hela tiden men där finnarna med en mäktig avslutning i den tredje perioden vände ett underläge till seger med 4-3.

Sverige möter idag Ryssland i en tidig match under lördagen i Hartwall Arena i Helsingfors. Förhoppningsvis får vi se ett mer skärpt och taggat Sverige som gör färre misstag än sina motståndare Ryssland. Favoritskapet ligger på Ryssland enligt oddssättningen vilket vi kan förstå efter premiärmatcherna häromdagen.

Vi testar ett underspel på antal mål mellan Sverige och Ryssland där oddset 1.70 för att det görs totalt under 5.5 mål synas hos LeoVegas.

SUPER SATURDAY – Bingo prispott 50 000 kr!

Hockey bettingbonusar

Betta på odds både innan och live under själva hockeymatcherna med massor av bonuspengar som finns att få tag i hos spelbolagen när du gör din första insättning hos var och en av dem:

Bayern – Dortmund Bundesliga Live Stream & Tips 9/11