Mäktigt Bundesligamöte mellan Bayern München och Borussia Dortmund väntas under kvällskvisten den här lördagen 9 november. Vi tar och streamar matchen live med start kl. 18:30 samt lirar en del livebetting under tiden. Men icke att förglömma ett spel på odds även innan mötet sparkar igång då en sådan här stormatch som Bayern München – Borussia Dortmund ger oss extra högt spelnöje. Vi tipsar om vårt förhandsspel lite längre ner i artikeln.

Streama Bayern – Dortmund

Häftigast av allt är att man enkelt kan streama Bayern München – Borussia Dortmund och alla andra matcher i Bundesliga live på Unibet och Bet365 i vilken skärmenhet som helst man har till hands. Mobilen eller den bärbara datorn brukar vara populära skärmar att använda vid live streaming.

Bundesliga matcher att streama och spela liveodds på hos antingen Unibet eller Bet365 lördag 9 november 2019:

15:30 Hertha Berlin – RB Leipzig
15:30 Mainz – Union Berlin
15:30 Paderborn – Augsburg
15:30 Schalke – Düsseldorf
18:30 Bayern München – Borussia Dortmund

Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto hos Unibet för att live streaming ska bli tillgängligt. Få 500% bonus på din först insättning hos Unibet vilket innebär att du får 500kr av Unibet när du sätter in 100kr.

Titta på livesport hos bet365! Geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna. GamblingTherapy.org. 18+

Speltips Bayern – Dortmund 9/11

Det är sådana här matcher man längtar till att få se, och för den delen spela odds på också. Vi är vana vid att det är Bayern München och Borussia Dortmund som brukar göra upp om Bundesliga titeln men vid denna tid på säsongen 2019/2020 är Bayern inte bättre än fyra och Dortmund tvåa i tabellen. Å andra sidan är det hårfint uppe i toppen av tabellen för vilken placering man befinner sig på. En poäng hit och dit förändrar tabellpositionerna ögonblickligen.

Brakförlust oroar

Bayern München åkte i senaste omgången på en smått sensationell brakförlust med 5-1 mot Eintracht Frankfurt. Det skakade säkert om storklubben en hel del och särskilt oroligt är det nog att Bayern endast vunnit en av de fyra senaste matcherna. Skönt för spelarna är det nog då att man i en sådan här stor match mot Dortmund spelar på egen hemmaplan.

Pålitligheten stor

Borussia Dortmund har inte förlorat i Bundesliga sedan augusti och plockar pålitligt in nya poäng hela tiden även om tre utav fem ligamatcher på sistone slutat oavgjort. Pålitligheten gäller även målgörandet då man ytterst sällan går av plan efter en färdigspelad match utan att ha gjort mål.

Bundesliga tipset 9/11

Båda lagen gör mål i stormötet Bayern München – Borussia Dortmund till oddset 1.50 @ Bet365 >>.

Övrig fotboll lördag 9 nov

Alla lördagens matcher nedan (utom Premier League) kan du se via live streaming på Unibet i alla dina skärmenheter som exempelvis mobilen.

SPANIEN: La Liga
13:00 Alaves – Valladolid
16:00 Valencia – Granada
18:30 Eibar – Real Madrid
21:00 Barcelona – Celta Vigo

ITALIEN: Serie A
15:00 Brescia – Torino
18:00 Inter – Verona
20:45 Napoli – Genoa

FRANKRIKE: Ligue 1
17:30 Brest – PSG
20:00 Lille – Metz
20:00 Monaco – Dijon
20:00 Reims – Angers
20:00 Strasbourg – Nimes

ENGLAND: Premier League
13:30 Chelsea – Crystal Palace
16:00 Burnley – West Ham
16:00 Newcastle – Bournemouth
16:00 Southampton – Everton
16:00 Tottenham – Sheffield Utd
18:30 Leicester – Arsenal

SUPER SATURDAY – Bingo prispott 50 000 kr!

Bettingbonusar att spela med

Betta på odds både innan och live under matcherna med massor av bonuspengar som finns att få tag i hos spelbolagen när du gör din första insättning hos var och en av dem: