Bern – Luleå live stream och ett speltips dagen till ära erbjuds här inför första omgången i CHL’s 8-delsfinal tisdag 12 november 2019 med nedsläpp klockan 19:45. Ett litet tips är att i kombination med varandra streama och betta CHL matcherna live för en utmärkt förhöjd match- och spelupplevelse!

Bern – Luleå live stream

Streama Bern – Luleå live nu! Kvällens 8-delsfinaler i CHL kan allihopa streamas live på LeoVegas, NordicBet och Unibet vars spelschema du ser här precis nedanför. Båda spelbolagen erbjuder också livebetting!

Logga in snabbt och enkelt på något av spelbolagen och ta din välkomstbonus för att se på Bern – Luleå live stream eller all övrig sport som har en live streaming ikon. Streama CHL hockey och övrig sport i vilken av dina skärmenheter du vill såsom t.ex. mobilen och datorn så länge du har pengar ståendes på ditt spelkonto.

CHL matcher 12 november

17:00 Yunost Minsk – München
18:00 Färjestad – Frölunda
18:00 Plzen – Lausanne
18:00 Skellefteå – Djurgården
18:00 Tappara – Zug
19:30 Augsburger Panther – Biel
19:45 Bern – Luleå

Speltips Bern – Luleå 12/11

Bern ser ut att vara inne i en liten formsvacka för tillfället med tre raka förluster i schweiziska National League. Nionde platsen i den inhemska ligan gör att man är precis utanför en slutspelsplats. CHL kanske är enda chansen för att rädda hockeysäsongen och då är det först och främst vinst som gäller mot Luleå ikväll. De kan nog behöva något eller några måls försprång innan returen spelas nästa vecka.

Luleå som vann sin grupp med fem inkasserade vinster av sex möjliga i gruppspelet. I SHL har det också gått riktigt bra om man bortser från den senaste förlusten mot Växjö. För Luleås del så handlar det till viss del att hålla jämna steg med Bern i resultatlistan denna afton så förutsättningarna är bästa tänkbara inför returmatchen i Norrbotten Arena om sju dagar.

Dubbelchans marknaden X2 med oddset 1.63 hos ComeOn ser attraktiv ut och spelas därför med medel/hög insats.

Färjestad – Frölunda CHL Live Stream & Tips 12/11