Åttondelsfinalerna i CHL hockeyn ska ta sin början och vi spanar in Färjestad – Frölunda live stream denna tisdag 12 november 2019 tillsammans med livebettingspel under matchen. Andra svensklag som ger sig in i CHL’s slutspel idag är Skellefteå, Djurgården och Luleå. För att förtydliga litegrann så är det här första rundan av två inbördes möten i åttondelsfinalerna.

Färjestad – Frölunda har nedsläpp kl. 18:00 och sänds på TV3 Sport samt via live streaming på antingen LeoVegas, NordicBet eller Unibet. Speltipset inför matchen blir ett hemmabetonat sådant vilket du kan läsa om längre ner.

Streama CHL Live 12 nov

Alla kvällens åttondelsfinaler i CHL 12/11 finns tillgängliga för live streaming på NordicBet, LeoVegas och Unibet. Alltså inte bara Färjestad – Frölunda live stream går att se på utan även övriga matcher också som t.ex. Skellefteå – Djurgården och Bern – Luleå för den som vill.

Logga in och ta din välkomstbonus så kan du se på massor av live streamad sport i mobilen och datorn så länge du har pengar ståendes på ditt spelkonto.

Dagens CHL tisdag 12 november 2019:

17:00 Yunost Minsk – München
18:00 Färjestad – Frölunda
18:00 Plzen – Lausanne
18:00 Skellefteå – Djurgården
18:00 Tappara – Zug
19:30 Augsburger Panther – Biel
19:45 Bern – Luleå

Prispengarna lockar

Intresset för CHL växer! För varje år ökar prispengarna i CHL och blir en allt viktigare inkomstkälla för deltagande hockeyklubbar. I år ger till exempel en finalvinst drygt fyra miljoner kronor i prispengar. En skapligt skön summa att lägga i klubbkassan! Eftersom klubbarna ser det som viktigt att delta och prestera bra i CHL ökar också publikintresset efterhand då resultaten och framgångarna i CHL skapar utrymme och förutsättningar för bland annat ännu bättre spelarköp framöver. Och det finns väl inget fan till någon klubb som inte vill se sina favoritlag vässas till ytterligare?

Speltips Färjestad – Frölunda 12/11

Frölunda har visserligen vunnit de sista två matcherna när man mött Färjestad som bägge då har spelats på hemmais inför mestadels Frölunda fans. Nu är det Färjestad som har favör av hemmaisen i Karlstad och då Färjestad är säsongens hittills bästa hemmalag i SHL ska det mycket till för att Frölunda ska kunna rubba dem idag. Spelet inför denna första runda av åttondelsfinalen mellan Färjestad och Frölunda går således till hemmaseger. Oddset för hemmavinst är 2.17 hos både LeoVegas och Unibet.