Streama och spela live på NBA mötet Brooklyn Nets – Denver Nuggets med uppkast klockan 21:00 söndag 8 december 2019. För den som vill se mer NBA basket denna söndagkväll kan fortsätta streama Charlotte Hornets – Atlanta Hawks med start kl. 23:00.

NBA Stream 8 December

Streama och spela live när världens största basketstjärnor spelar matcher i NBA genom att registrera gratis konto på Bet365 här, logga in och gör en första insättning för att få den välkomstbonus som erbjuds. Därefter är det fritt fram att använda Bet365’s Live streaming-tjänst och titta på så mycket sport du vill. Det räcker sedan att du har kvar en ynka krona på kontot för att alltid kunna kolla på NBA basket och alla annan sport live hela tiden!

21:00 Brooklyn Nets – Denver Nuggets
23:00 Charlotte Hornets – Atlanta Hawks

Speltips Nets – Nuggets 8/12

Brooklyn Nets är sjua i den östra basketkonferensen med tolv vinster och tio förluster. Denver Nuggets är trea i den västra basketkonferensen med fjorton segrar och sex förlorade matcher. Formmässigt är det dock Brooklyn Nets som är det hetaste laget för tillfället och tippar därför hemmavinst till ett odds på 2.60 hos Bet365.

Julkalendern 2019 – Nya Luckor & Vinster Varje Dag