Sverige spelar troligtvis en måstematch mot Spanien i Handbolls-VM 2019 för damer söndag 8 december med avkast kl. 12:30. I alla fall om man ska ha en ärlig chans att nå semifinal. De två första lagen tar sig vidare till semifinal och Sverige ligger just nu trea, med en vinst och en förlust, efter just Spanien och gruppettan Ryssland som har två segrar var. Såhär spelas dagens VM-matcher i handboll.

07:00 Montenegro – Japan
07:00 Norge – Danmark
10:00 Rumänien – Ryssland
10:00 Serbien – Sydkorea
12:30 Nederländerna – Tyskland
12:30 Spanien – Sverige

Brooklyn Nets – Denver Nuggets NBA Live Stream & Tips 8/12

Speltips Spanien – Sverige 8/12

Tyvärr förlorade Sverige ganska stort mot Ryssland i fredags med 30-22. Lite orolig kan man förstås bli över det svaga resultatet mot ryskorna men vi tror ändå svenskorna har en bra chans mot Spanien. Dock säkrat vi upp något genom att spela på X2 på matchen där vi kan kamma hem 2.28 gånger pengarna hos Unibet ifall Sverige antingen får oavgjort eller vinner över Spanien.

Julkalendern 2019 – Nya Luckor & Vinster Varje Dag