Aston Villa – Liverpool live stream är så grymt eftersökt när dagens kvartsfinal i den engelska ligacupen EFL Cup (Carabao Cup) ska spelas med avspark kl. 20:45 tisdag 17 december 2019.

Tur är väl då att bet365 och unibet erbjuder live streaming och livebetting på alla matcher i EFL Cup i din mobil och dator direkt när man är inloggad och har någon krona på spelkontot.

Nöjer du dig inte med enbart EFL Cup fotboll så kanske fotboll från Bundesliga lockar också? Exempelvis är Robin Quaisons Mainz samt Emil Forsbergs RB Leipzig i farten. Streama all kvällens Bundesliga fotboll hos samma spelbolag, se spelschemat längst ner i detta inlägg…

Aston Villa – Liverpool Live Stream

Att på ett så här lätt och smidigt sätt kunna se på Aston Villa – Liverpool live stream är något vi är mycket tacksamma för.

Spela live odds och se direktsänd sport inklusive EFL Cup Live Stream hos både bet365 och unibet! Logga in på något av spelbolagen samt sätt in några kronor på sportkontot så blir live streaming med massor av sport tillgänglig för dig varje dag året om. Detta så länge det finns lite pengar ståendes på spelkontot kan du streama fotboll från alla världens hörn utan problem. Ta dina välkomstbonusar hos dem när du loggar in och gör din första insättning.

Unibet erbjuder 500% välkomstbonus. Sätt in 100 kr på kundkontot och få 500 kr ytterligare att spela för. Spela för totalt 600 kr! TILL UNIBET HÄR! >>>

Bet365 erbjuder 100% välkomstbonus. Sätt in 1 000 kr på kundkontot och få 1 000 kr i spelkrediter att spela för. Spela för totalt 2 000 kr! TILL BET365 HÄR! >>>

Speltips Aston Villa – Liverpool 17/12

Aston Villa har på sin väg till dagens kvartsfinal mot Liverpool tidigare slagit ut Crewe, Brighton och Wolverhampton. Liverpool har avfärdat Milton Keynes och Arsenal. När det gäller ligaspelet har Aston Villa det tungt just nu med tre raka förluster och är med nöd och näppe precis ovanför nedflyttningsstrecket. Liverpool har istället inte förlorat en enda ligamatch den här säsongen och endast spelat en oavgjord. 16 vinster på 17 matcher i Premier League får vilket annat lag som helst att bli avundsjuka. Dock kommer ju inte Liverpool att ställa sitt starkaste lag till förfogande för kvartsfinalen mot Aston Villa då kärntruppen åkt till Qatar  för spel i världsmästerskapet i fotboll för klubblag 2019. Därför har nu Aston Villa en gyllene chans att ta sig vidare till semifinal i den engelska ligacupen. Men det ska bli oerhört kul att se vilka spelare Liverpool ställer på benen och om de ska kunna rå på Aston Villas förstauppställning.

Totalt över 3.5 mål i matchen spelas till oddset 1.91 @ Unibet.

Streama Bundesliga fotboll ikväll

Bet365 och Unibet erbjuder både live streaming och livebetting av matcherna.

18:30 Bremen – Mainz (Robin Quaison)
20:30 Augsburg – Düsseldorf
20:30 Dortmund – RB Leipzig (Emil Forsberg)
20:30 Union Berlin – Hoffenheim