Bundesliga fotboll med Dortmund – RB Leipzig live stream och ett speltips inför densamma har vi på tapeten denna tisdag 17 december 2019. Se Emil Forsberg i storform spela för sitt RB Leipzig som leder Bundesliga. Ligatrean Dortmund står för motståndet och som anses ha en av världens bästa supporterpublik på den egna hemmaplanen Signal Iduna Park Matchstart 20:30!

Dortmund – RB Leipzig Live Stream 17/12

Se på Dortmund – RB Leipzig Live Stream! Streama och betta live på Dortmund – RB Leipzig samt övriga matcher i Bundesliga hos antingen Unibet eller Bet365 när du är inloggad och har en insatt peng på spelkontot.

Streama och spela liveodds på dessa Bundesliga matcher ikväll:

18:30 Bremen – Mainz (Robin Quaison)
20:30 Augsburg – Düsseldorf
20:30 Dortmund – RB Leipzig (Emil Forsberg)
20:30 Union Berlin – Hoffenheim

Se även Aston Villa – Liverpool live stream i EFL Cup ikväll!

Bet365 – Titta på livesport hos bet365! Geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna. GamblingTherapy.org. 18+

Unibet – Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto hos Unibet för att live streaming ska bli tillgängligt. Få 500% bonus på din först insättning hos Unibet vilket innebär att du får 500kr av Unibet när du sätter in 100kr.

Speltips Dortmund – RB Leipzig 17dec

Två ytterst formstarka Bundesligaklubbar i Dortmund och RB Leipzig går i klinch med varandra denna underbara tisdagskväll 17/12. Det riktigt roligt att se Emil Forsberg tagit sig tillbaka till den enastående form han hade för ett par år sedan när han var som bäst. Återigen är Forsberg en av RB Leipzig’s viktigaste kuggar i lagbygget och mycket tack vare honom är man i ligatopp efter femton Bundesliga omgångar. Och vi blir en allt större skara svenskar som vill streama svenskens framfart mot ett eventuellt ligaguld i Tyskland.

Båda lagen gör mål i matchen Dortmund – RB Leipzig spelas till oddset 1.40 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2019-12-17 kl. 13:03 men kan komma att ändras.