FA-cupen fortsätter under måndagen 6 januari med Arsenal – Leeds som du kan streama och spela liveodds på alla dina skärmenheter såsom t.ex. mobilen. Matchen Arsenal – Leeds sätter fart kl. 20:56 och blir en perfekt fotbollsavslutning på jul- och nyårshelgen efter massvis med spännande fotbollsmatcher senaste dagarna.

Streama Arsenal – Leeds Live 6/1

Ser vi till hela måndagen 6/1 så är det kilovis med fotbollsgodis vi blir erbjudna att streama och spela live på. Innan Arsenal – Leeds har avspark 20:56 ikväll så spelas tidigare under dagen också sex högintressanta Serie a matcher, särskilt sett ur svensk synvinkel! Vad sägs om att titta på Zlatan Ibrahimovic i Milan, Dejan Kulusevski i Parma, Robin Olsen i Cagliari och Albin Ekdal i Sampdoria?

Streama alla dagens fotboll som vi angett här live på Betsafe, Unibet och Bet365. Dessutom erbjuder dessa spelbolag livebetting om du vill under tiden du streamar matcherna i direktsändning. Logga in och ta din välkomstbonus så kan du streama sport dygnet runt alla dagar om året så länge du har någon krona står kvar på spelkontot.

Streama alla dessa matcher i Serie A och FA-cupen hos samma spelbolag denna måndag 6/1:

12:30 Bologna – Fiorentina (Mattias Svanberg)
15:00 Atalanta – Parma (Dejan Kulusevski)
15:00 Juventus – Cagliari (Robin Olsen)
15:00 Milan – Sampdoria (Zlatan Ibrahimovic, Albin Ekdal)
18:00 Lecce – Udinese (Ken Sema)
20:45 Napoli – Inter
20:56 Arsenal – Leeds (32-delsfinal i FA-cupen)

Ta för dig av finfina spelbonusar så är det sedan som inloggad fritt fram att streama matcherna direkt:

Speltips Arsenal – Leeds 6/1

Mycket tuff säsong hittills för Arsenal får man nog summera den första säsongshalvan. En stor ljusglimt var ändå förra veckans 2-0 vinst över Manchester United. Leeds blir dock ingen lätt nöt att knäcka som leder Championship så det är säkert extra skönt förArsenal att matchen spelas hemma på Emirates Stadium i London.

Över 2.5 mål i matchen Arsenal – Leeds spelas till oddset 1.57 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2020-01-06 kl. 10:47 men kan komma att ändras.

Milan – Sampdoria Live Stream & Tips Serie A 6 Jan

Titta på livesport hos bet365! Geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna. GamblingTherapy.org. 18+