Se på Milan – Sampdoria live stream, 6 januari 2020, där Zlatan Ibrahimovic debuterar i Milan-tröjan för andra gången i karriären. Det här vill inga Zlatan fans missa!

Första Serie A omgången 2020, måndag 6 januari, innehåller massor av svenska spelare, däribland Zlatan Ibrahimovic, Dejan Kulusevski och Robin Olsen. Göttans värre är det då att vi kan se dem spela via live streaming i mobil, dator och surfplatta vart man än befinner sig utan kostnad!

Serie A streaming 6/1

Svenskligan nummer 1 i fotboll utanför Sveriges gränser är helt klart Serie A i Italien. Bara idag 6/1 har vi chansen att få se inte mindre än sex svenska spelare på några av fotbollsarenorna runt om i Italien. Alla matcherna finns att streama och spela på live hos Betsafe, Unibet och Bet365. Dessutom erbjuder dessa spelbolag livebetting, om du så vill, under tiden du streamar matcherna i direktsändning. Logga in och ta din välkomstbonus så kan du streama sport dygnet runt alla dagar om året så länge du har någon krona står kvar på spelkontot. Även på C More kan du streama matchen live men en stor fördel med soelbolagens live streamingtjänster är att du kan streama massvis med sport för all framtid så länge du bara har en krona ståendes på spelkontot.

Dagens Serie A matcher som du kan streama live är:

12:30 Bologna – Fiorentina (Mattias Svanberg)
15:00 Atalanta – Parma (Dejan Kulusevski)
15:00 Juventus – Cagliari (Robin Olsen)
15:00 Milan – Sampdoria (Zlatan Ibrahimovic, Albin Ekdal)
18:00 Lecce – Udinese (Ken Sema)
20:45 Napoli – Inter

Även måndagens FA Cup match Arsenal – Leeds kan du streama live hos samma spelbolag med start kl. 20:55.

Spelbolagens välkomstbonusar:

Milan – Sampdoria tipset 6/1

Vi får se hur Milan som lag reagerar nu när Zlatan Ibrahimovic anlänt till klubben. För Milan är inte riktigt i närheten av att vara den framgångsrika klubb som den var när Zlatan spelade där förra gången 2010-2012. Nu såhär efter halva Serie A säsongen 2019-2020 ligger Milan på elfte plats med bara sex vinster på sjutton ligaomgångar. Framförallt har man saknat en riktig målskytt av internationell kaliber vilket man nu hoppas ha åtgärdat i och med Zlatans ankomst.

Sampdoria sämre än Milan

Sampdoria som denna måndag gästar Stadio Giuseppe Meazza (San Siro) i Milano gör det med något stukat självförtroende då man förlorat tre av deras fyra senaste matcher. Sampdoria ligger farligt nära nedflyttningsplats då man som sjuttonde lag i tabellen befinner sig precis ovanför nedflyttningsstrecket med en ynka poäng till godo. Kanske en perfekt match för Zlatan att få speltid i när inte bästa motståndet står på andra planhalvan.

Zlatan i startelvan?

Nu återstår dock att se om Zlatan Ibrahimovic får speltid redan i första matchen efter att han blev klar för Milan så sent som i förra veckan. Det spekuleras till och med i att han rent av kan få en plats i startelvan. Blir intressant att se startelvan senare idag när huvudtränaren Stefano Pioli offentliggjort den. Men även om Zlatan inte är en startman i Pioli’s uppställning inför matchen mot Sampdoria räknar vi iskallt med att Zlatan åtminstone får göra ett inhopp.

Milan får vinnartipset

Med Milans osäkra form i bakhuvudet så vet vi ändå att Sampdoria har större problem än dagens hemmalag. Dessutom kommer gästerna till spel med en kraftig decimerad trupp på grund av alla spelarskador man dras med. Vi satsar därför en del av dagens spelpeng på att Milan vinner över Sampdoria till oddset 1.57 som erbjuds av både Unibet och Bet365.

Atalanta – Parma Live Stream & Tips 6/1