Leicester – Aston Villa i EFL Cup live stream och speltips 8/1: Streama och spela live på semifinalen i EFL Cup (Engelska Ligacupen) mellan Leicester City – Aston Villa onsdag 8 januari 2020 med avspark 21:00. Mångfaldig livebetting och högkvalitativ streaming erbjuds av tre av Sveriges absolut största och bästa spelbolag!

Leicester – Aston live stream 8/1

Streama dagens EFL Cup match Leicester – Aston Villa 8/1 live direkt på något av de tre spelbolagen BetsafeUnibet och Bet365. Dessutom erbjuder dessa spelbolag livebetting om du så vill under tiden du streamar denna första semifinalomgång i direktsändning. Logga in snabbt och enkelt och ta din välkomstbonus så kan du streama massor av sport, inklusive Leicester – Aston Villa, dygnet runt alla dagar om året så länge du har någon krona står kvar på spelkontot.

Ta för dig av dessa finfina spelbonusar så är du sedan som inloggad hos något av spelbolagen fri att streama semifinalen i EFL Cup mellan Leicester och Aston Villa direkt utan krusiduller:

Speltips Leicester – Aston Villa 8/1

Att vi skulle få se Leicester City i en EFL Cup semifinal är ingen skräll då de spelar nästan lika bra den här säsongen som året då de vann Premier League 2015/2016. Efter halva säsongen ligger Leicester tvåa efter suveränerna Liverpool. Och att vi skulle få se Aston Villa som Leicesters motståndare i semifinalen kanske inte heller är någon skräll när man betänker deras motståndare i turneringen hittills. I kvarten besegrade Aston Villa ett starkt decimerat Liverpool som ställde upp med sin B-lagsuppställning då A-truppen befann sig på andra sidan jordklotet för spel om Klubb-VM titeln.

I denna första runda av semifinalen sätter vi Leicester som vinnare på spelkupongen, dels med tanke på den starka säsongen hittills och dels för deras favör av hemmaplan idag. Hemmavinst spelas således, med lite högre insats än normalt, till oddset 1.34 hos Unibet som också både direktsänder matchen och erbjuder livebetting under densamma. Med andra ord får vi en riktigt spännande och rolig stream- och bettingkväll för den fotbollsintresserade!

Valencia – Real Madrid Super Cup Live Stream & Tips 8/1