Valencia – Real Madrid möts i den spanska Super Cup semifinalen onsdag 8 januari 2020 kl. 20:00. Streama och spela live på Valencia – Real Madrid idag 8/1 när de i en direkt avgörande match gör upp om den ena finalplatsen av Super Cup. Imorgon spelar Barcelona och Atletico Madrid om den andra finalbiljetten och även den matchen kan du förstås streama och betta live på hos samma spelbolag som anges nedanför.

Valencia – Real Madrid live stream 8/1

Spaniens Super Cup är en prestigefylld fotbollscup som i år fått ett nytt utseende. Man har frångått att endast den spanska ligavinnaren och cupvinnaren gör upp i en direkt avgörande Super Cup final till att även omfatta ligatvåan och cuptvåan som får vara med i leken i form av semifinaler. Mer matcher och mer spänning helt enkelt.

Se och spela på dagens semifinal i Super Cup mellan Valencia och Real Madrid via live streaming hos Bet365. som både direktsänder matchen och erbjuder ett gediget utbud av livebettingmöjligheter under matchens gång. Även Kanal 9 sänder matchen för den som har den möjligheten. Missa inte heller morgondagens semifinal Barcelona – Atletico Madrid.

Bet365: 100 % Bonus upp till 1 000 kr i spelkrediter

Onsdag 8 januari:
20:00 Valencia – Real Madrid

Torsdag 9 januari:
20:00 Barcelona – Atletico Madrid

Speltips Valencia – Real Madrid

Valencia, sexa i La Liga, har spelat riktigt bra på sistone och har inte förlorat en enda gång på de fem senaste ligamatcherna. en dryg vecka innan jul spelade man till exempel oavgjort 1-1 hemma mot Real Madrid.

La Liga tvåan Real Madrid har inte heller förlorat under sina fem senaste ligamatcher men tre utav dem har slutat oavgjort, inklusive den då mot Valencia för en knapp månad sedan. Men mot Getafe häromdagen visade Real Madrid möjligen att deras form är ytterligare på uppåtgående då man vann med hela 3-0.

Eftersom spelplatsen är neutral (Spelplats: King Abdullah Sports City i Jeddah) så har inget av lagen någon favör eller missgynnas på det sättet. Bägge lagen har visat att man oftast gör mål i stort sett varje match så därför lägger vi vårt spel på oddsalternativet ”Båda lagen gör mål” till oddset 1.66 @ Bet365.

Glöm nu inte att se och spela även på torsdagskvällens vänskapslandskamp Sverige – Moldavien imorgon kl. 18:00 samt Super Cup semifinalen Barcelona – Atletico Madrid kl. 20:00.

Leicester – Aston Villa EFL Cup Live Stream & Tips 8/1

Oddset som anges ovan är korrekta vid tidpunkten för publicerandet 2020-01-08 kl. 10:39 men kan komma att ändras.