Ett ensamt Premier League möte sker denna fredagsafton 10 januari när Sheffield United – West Ham inleder vår nöjestablå för helgen 21:00. Kanske inte lika spännande match på pappret jämfört med alla de stormatcher vi fått uppleva tidigare i veckan inom FA-cupen, EFL Cup och Super Cup som spelats. Men inte desto mindre spelvärde har vi hittat inför kvällens tillställning Sheffield United – West Ham.

Sverige – Schweiz Live Stream & Tips Handbolls-EM 2020

Sheffield United – West Ham tipset 10/1

Dubbla förluster med 2-0 vardera är matchfacit i Premier League för Sheffield United runt nyårsskiftet. I och med det har man tappat ett par viktiga placeringar i toppskiktet och istället befinner man sig nu på en åttonde plats i tabellen. Men man är ändå bara två poäng efter femteplatsen, som för närvarande innehas av Manchester United, vilken innebär avancemang till nästa säsongs Europa League spel.

West Ham har istället repat nytt mod efter storsegern senast med 4-0 mot bottenrivalen Bournemouth. Möjligen får vi nu se ett West Ham som reser sig efter en tyngre period och med en seger till idag så har man bra häng på mittenlagen i Premier League tabellen.

Båda lagen gör mål spelas till bästa oddset 1.87 som erbjuds hos alla dessa tre spelbolag:

Grymma spelnyheter

Prova på de nya spelen Wildhound DerbySnake Arena och Resident Evil 6 hos Maria genom att klicka på bilden nedan (du kan välja att spela på skoj eller med riktiga pengar):

Nya spel hos Maria casino