Sverige – Schweiz live stream och ett speltips erbjuds inför den svenska premiärmatchen i Handbolls-EM 2020 fredag 10 januari kl. 20:30. Streama Sverige – Schweiz live gratis i mobilen, läsplattan och datorn oavsett var du befinner dig!

Sverige – Schweiz Live Stream 10/1

Sverige spelar i samma grupp F I handbolls-EM 2020 som Schweiz, Slovenien och Polen. Fredagens öppningsmatch för Sverige gäller förstås oerhört mycket och Schweiz blir sannerligen en värdig värdemätare.

Sverige – Schweiz visas på tv-kanal TV6, men för oss som inte har tillgång till TV6 där man befinner sig så har vi ändå turen att kunna titta på matchen via live streaming i vilken skärmenhet man än vill som exempelvis mobilen och datorn hos Bet365 här.

Kul att ett spelbolag som Bet365 har sändningsrättigheterna till alla matcher i handbolls-EM via live streaming i mobil, padda och dator vilket underlättar för alla oss som inte vill ta tv-apparaten i anspråk för övriga familjen därhemma, eller är på resande fot, eller inte har tillgång till TV6. Varsågod att se på Sverige – Schweiz live stream nu!

TILL BET365 >>>

Handbolls-EM fredag 10/1

Streama alla fredagens handbolls-EM matcher live på bet365 idag:

18.15: Tjeckien – Österrike
18.15: Frankrike – Portugal
18.15: Slovenien – Polen
20.30: Sverige – Schweiz
20.30: Nordmakedonien – Ukraina
20.30: Norge – Bosnien/Hercegovina

Titta på livesport hos bet365! Geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna. GamblingTherapy.org. 18+.

Speltips Sverige – Schweiz 10/1

Tittar vi på Sveriges och Schweiz matcher på sistone så kan vi konstatera att bägge handbollslandslagen spelat väldigt bra. Sverige har på sina fem senaste landslagsmatcher vunnit fyra och endast förlorat med uddamålet mot starka Island.

Men sanningen är att Schweiz har ett ännu bättre matchfacit då man vunnit samtliga sina fem senaste handbollslandskamper. Därför anser vi att just den här premiärmatchen för Sverige kan ha avgörande betydelse för fortsättningen av handbolls-EM 2020.

Visst tippar vi Sverige som vinnare i kvällens handbolls-EM match mot Schweiz. Svensk vinst med minst 6 mål (asian handicap -5.5) spelas till oddset 1.95 @ Bet365.