Streama Roma – Juventus live tillsammans med livebetting söndag 12 januari 2020 i mobil, padda o dator. Roma – Juventus live streaming jagas febrilt av många fotbollsälskare en söndag kväll som denna och ditt letande är över. Avspark 20:45!

Roma – Juventus Live Stream 12/1

Fotbollsguden är på vår sida och är extra generös för tillfället. Vi är övertygande om att det är just denne vän som sett till att vi kan se på Roma – Juventus live stream och även alla andra Serie A matcher hela säsongen på tre av våra favoritbettingställen BetsafeUnibet och Bet365. Inget annat krävs än att du är inloggad och låter åtminstone någon krona stå kvar på spelkontot eftersom just det behövs för att live streaming tjänsten full med dagliga sportevenemang ska vara öppen att titta på.

Serie A söndag 12 jan

12:30 Udinese – Sassuolo
15:00 Fiorentina – Spal
15:00 Sampdoria – Brescia
15:00 Torino – Bologna
18:00 Verona – Genoa
20:45 Roma – Juventus

Alla matcher kan streamas och spelas på live!

Speltips Roma – Juventus 12/1

Seriefyran Roma slåss framförallt om en plats bland de fyra främsta topplagen i Serie A för att få lira Champions League nästa säsong. För serietvåan Juventus del har inget annat än serieseger någon betydelse. Som regerande italienska mästare med smått sanslösa åtta raka Serie A titlar förstår man att en andraplats inte skulle vara gott nog.

Serie A tipset 12/1: Båda lagen gör mål, odds 1.58 @ Unibet.

Handbolls-EM 2020 Live Stream & Speltips