NHL tipset söndag 12 januari 2020 blir ett poängspel med svenskt förtecken i Minnesota Wild – Vancouver Canucks som har nedsläpp kl. 22:00.

Sverige – Slovenien Live Stream & Tips Handbolls-EM 12/1

Söndagens NHL matcher 12/1

20:00 Winnipeg Jets – Nashville Predators
22:00 Minnesota Wild – Vancouver Canucks
23:00 Detroit Red Wings – Buffalo Sabres

Speltips Wild – Canucks 12/1

Minnesota Wild har tappat mark i Western Conference på sistone och har förlorat fyra av sina fem senaste matcher. Deras svenska anfallsspelare Victor Rask och Joel Eriksson har haft det något tungt i målskyttet, precis som hela laget, även om den senare spelaren dock har bidragit med totalt 14 målgivande passningar under säsongen.

Vancouver Canucks är två platser och sex poäng framför Minnesota Wild i samma konferens. Inget stort försprång men formen är betydligt bättre än dagens motståndare. Tre vinster och två förluster är resultatet på fem senaste. Dessutom befinner sig de svenska spelarna i Canucks i gott slag där målvakten Jacob Markströms fina målvaktsspel och Elias Petterssons suveräna poängskörd sticker ut lite extra. Elias Pettersson är Vancouver Canucks klart bästa poänggörare med 47p på hans hittills 21 spelade matcher.

NHL tipset 12/1: Spelarpoäng för Elias Pettersson (Gör minst 1 poäng – inklusive förlängning, ej avgörande straffläggning). Odds 1.50 @ LeoVegas.

Kolla här in de sista tweetsen från Vancouver Canucks:

Roma – Juventus Live Stream & Speltips Serie A 12/1