Sverige – Slovenien live stream och ett speltips bidrar vi inför dagens handbolls-EM söndag 12 januari 2020 klockan 18:15. Eftersom inte handbolls-EM sänds i någon av våra mer vanlig tv-kanaler så är det skönt att kunna lita på att kunna streama alla handbollsmatcher i Europa Mästerskapen på Bet365.

Sverige Slovenien Live Stream TV Handbolls-VM 22/1

Sverige – Slovenien Live Stream

Följ Sveriges framfart i handbolls-EM 2020 genom att streama matcherna live i vilken av dina skärmenheter du än vill och var du än befinner dig. Just att kunna streama handbolls-EM i till exempel i mobilen eller bärbara datorn, oavsett om du är hemma eller är ute och reser, är för många oumbärliga fördelar beroende på den situation man befinner sig i.

Ytterst lite krävs för att streama sport hos Unibet och Bet365. Först måste du bara se till att vara inloggad på något av dessa spelbolag, antingen på deras hemsida eller i appen, och sedan ha en slant insatt på spelkontot för att sport streaming ska vara öppen att titta på direkt. Med detta gjort är det fritt fram att streama alla matcher i handbolls-EM live, inklusive Sverige – Slovenien live stream då förstås, på:

Handbolls-EM söndag 12 januari

16.00: Tjeckien – Nordmakedonien
16.00: Portugal – Bosnien/Hercegovina
16.00: Schweiz – Polen
18.15: Österrike – Ukraina
18.15: Frankrike – Norge
18.15: Sverige – Slovenien

Speltips Sverige – Slovenien 12/1

Sverige fick en smakstart i handbolls-EM med säker 34-21 vinst över Schweiz i EM-premiären i fredags. Likaså fick Slovenien en kanonstart genom att de slog Polen med 26-23. Så idag har därmed vi en tidig liten gruppfinal mötet Sverige – Slovenien. Det av lagen som eventuellt förlorar idag kommer få en väldigt nervös och pirrig sista gruppmatch på tisdag.

Över 53.5 mål i matchen Sverige – Slovenien spelas till oddset 1.95 @ Unibet.

Nu peppar vi igång för svensk vinst mot Slovenien och sätter igång live streaming sändningen!