Låtom oss berusas av Sverige Slovenien live stream under fredagskvällen 22 januari i Handbolls-VM 2021 med avkast 20:30. Streama Sverige – Slovenien i mobilen, surfplattan eller bärbara datorn direkt på Bet365 här!

Sverige Slovenien live stream

Frågan är om det kan bli en lika högdramatisk match som Sverige bjöd oss på senast. Det lär vi bli varse när vi ikväll ser på Sverige Slovenien live stream. Snöpligt poängtapp blev det tyvärr när Sverige med två sekunder kvar av matchen mot Belarus släppte in en boll i nätmaskorna till ett oavgjort resultat. Ett förebärande såhär i efterhand angående Alfred Jönssons missade skott i slutsekunderna, som sedan föranledde Belarus kvittering, är inget att älta. Jönsson gjorde så mycket annat bra i matchen och var en starkt bidragande orsak till Sveriges berömliga upphämtning efter en katastrofal svensk första halvlek. Trots poängtappet leder ändå Sverige grupp 4 med fem poäng, en före tvåan Egypten och trean Slovenien med fyra poäng vardera. Det gäller att bli bland de två bästa lagen i gruppen för att få spela kvartsfinal. Så med andra ord kan Sveriges match mot Slovenien vara helt avgörande för vem av dem som når avancemang till slutspelsmatcherna. Matchen Slovenien – Sverige kan ses på TV6 och via live streaming direkt på hemsidan eller appen hos världens största bettingbolag Bet365.

Streama Sverige – Slovenien live på Bet365 här och nu!

Handbolls-VM fredag 22 januari

15:30 Nordmakedonien – Ryssland
15:30 Schweiz – Portugal
18:00 Egypten – Belarus
18:00 Island – Frankrike (TV6)
20:30 Norge – Algeriet
20:30 Slovenien – Sverige (TV6)

Alla matcher i handbolls-VM går att streama live!

Så här gör du för att streama handbolls-VM på Bet365:

  1. Logga in/registrera konto snabbt och enkelt här.
  2. Ta din välkomstbonus på 100 % bonus upp till 1 250 kr i spelkrediter.
  3. Gå till länken för Liveodds högst upp på Bet365’s hemsida eller app.
  4. Alla matcher i handbolls-VM har en play-ikon bredvid sig och när relevanta regler för Livestreaming har iakttagits så kommer matchen att börja automatiskt så fort det finns tillgängligt när du trycker på play-knappen.

Slovenien – Sverige tipset 22/1

Något som är gemensamt för Sverige och Slovenien är att de bägge nu under handbolls-VM slagit Nordmakedonien solklart. Men där Sverige bara fick oavgjort 26-26 mot Belarus så lyckades Slovenien vinna över Belarus med fyra måls marginal. Ett sådant resultat vittnar om att Sverige kommer få det minst lika tufft mot Slovenien som mot Belarus senast. Men Sveriges unga och orutinerade landslag lärde sig säkert ett och annat mot Belarus vilket vi är övertygade om kommer göra dem ännu starkare mot Slovenien. Vi tippar ett dubbelchans-odds på 2.10 att det blir antingen oavgjort eller vinst för Sverige hos Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.