Se på Luleå – Frölunda live stream och läs vår rek inför dagens CHL semifinal 14/1. Streama och betta under dagens avgörande returmatch i semifinalen Luleå HF – Frölunda HC i Champions Hockey League tisdag 14 januari 2020. Matchnedsläpp sker 18:00. Streama och betta CHL 14/1 live på samma ställe i mobilen, laptopen eller surfpaddan.

Luleå – Frölunda Live Stream 14/1

Luleå HF – Frölunda HC samt även den andra semifinalen Mountfield HK – Djurgårdens IF visas visserligen på SVT och SVT Play, men för er som känner för att streama någon av dessa rafflande semifinaler i Champions Hockey League i till exempel din mobil eller kanske en laptop gör det med stor fördel istället på NordicBet, Unibet eller LeoVegas. Föredelar är bland annat att du kan befinna sig precis var du vill och samtidigt också betta på matcherna live under tiden i samma skärmfönster på din enhet.

Streamingkrav är att du måste vara inloggad och att pengar ska finnas på ditt spelkonto för att live streaming ska bli tillgängligt.

CHL tisdag 14 januari

18:00 Luleå HF – Frölunda HC
18:00 Mountfield HK – Djurgårdens IF

Övrig streambar sport 14/1

Alla dessa fotbolls- och handbollsmatcher här nedan kan streamas live hos Unibet idag.

Handbolls-EM 14 januari

18.15 Bosnien/Hercegovina – Frankrike
18.15 Österrike – Nordmakedonien
18.15 Schweiz – Slovenien
20.30 Portugal – Norge
20.30 Ukraina – Tjeckien
20:30 Polen – Sverige

Fotboll FA-cupen 14 januari

20:45 Blackpool – Reading
20:45 Coventry – Bristol Rovers
20:45 Newcastle – Rochdale
20:45 Shrewsbury – Bristol City
20:45 Tranmere – Watford
21:05 Tottenham – Middlesbrough

Fotboll Coppa Italia 14 januari

15:00 Napoli – Perugia
18:00 Lazio – Cremonese
20:45 Inter – Cagliari

Speltips Luleå – Frölunda 14 jan

Luleå vann senast nere i Göteborg efter en rafflande tillställning som hade alla spännande ingredienser man kan tänka sig. Vi hoppas på en liknande drabbning idag då det är så oerhört kul att kunna streama och betta live på en sådan jämn match som svänger lite hit och dit. Som sig bör så spelar vi också ett odds innan matchstart, även om vi såklart mest ser fram emot livebetting-delen under matcherns gång allra mest. Vi tror på ännu en tät glödhet semifinalomgång mellan Luleå HF och Frölunda HC med många härliga mål som lyfter upplevelsen till något extra.

Över 4.5 mål i matchen Luleå HF – Frölunda HC spelas till oddset 1.89 LeoVegas.

Kolla in detta youtube-klipp från första semifinalomgången förra tisdagen mellan Frölunda Indians vs. Luleå Hockey: