Du får inte missa att titta på Sverige – Polen live streaming i dagens sista helt avgörande gruppspelsmatch i handbolls-EM tisdag 14 januari. Avkast i matchen Polen – Sverige sker 20:30 och live stream visas i din mobil, surfpadda och laptop. Så förbered dig genom att logga in hos något av nedanstående spelbolag och ta för dig av de välkomstbonusar som erbjuda så är det därefter fritt fram att streama och betta live på massor av sport hos dem!

sverige - polen live stream handbolls-em

Sverige – Polen Live Stream 14/1

För dig som vill titta på handbolls-EM 2020, och då kanske framförallt Sveriges matcher, är det något lurigt. Detta eftersom mästerskapet inte sänds i våra vanliga tv-kanaler såsom svt eller dylikt.

Men därför är vi mäkta glada över att vi har turen att kunna titta på matchen via live streaming i vilken skärmenhet man än väljer som exempelvis i sin mobil eller datorn när man är inloggad på Unibet här eller Bet365 här.

Kul att ett spelbolag som Unibet och Bet365 har sändningsrättigheterna till alla matcher i handbolls-EM via live streaming i mobil, padda och dator vilket underlättar för alla oss som inte vill ta tv-apparaten i anspråk för övriga familjen därhemma, eller är på resande fot. Se på handbolls-EM live stream nu!

Handbolls-EM tisdag 14 januari:

18.15 Bosnien/Hercegovina – Frankrike
18.15 Österrike – Nordmakedonien
18.15 Schweiz – Slovenien
20.30 Portugal – Norge
20.30 Ukraina – Tjeckien
20:30 Polen – Sverige

Spelbolagens välkomstbonusar:

Titta på livesport hos spelbolagen! Geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna. GamblingTherapy.org. 18+.

Speltips Polen – Sverige handbolls-EM

Sverige inledde handbolls-EM 2020 lysande när de förra veckan vann över Schweiz med komfortabla 34-21. I andra EM-matchen mot Slovenien blev det dock tyvärr tvärstopp och förlustsiffrorna skrev till slut 19-21. Målskyttet funkade inte alls för Sverige vilket till viss del hade med en lysande slovensk målvakt att göra. Sverige är inför dagens sista och avgörande gruppmatch på andra plats i gruppen men måste troligtvis vinna över Polen för att vara säkra på en slutspelsplats. Oavgjort kan också räcka ifall Slovenien vinner över Schweiz. Vi tror ändå att Sverige klarar av det här på egen hand och får utlopp för hela sitt spelregister.

Svensk vinst med minst 6 bollar tippas (asian handicap Sverige -5.5) till oddset 1.65 @ Unibet.