Se på torsdagens Coppa Italia semifinal Milan – Juventus via live stream 13 feb 2020 med matchstart kl. 20:45. Zlatan Ibrahimovic mot Cristiano Ronaldo är en match i matchen man inte vill missa! Vem går vinnande ur striden? Dagens match mellan Milan och Juventus är den första omgången i semifinalspelet och returmatchen spelas i Turin den fjärde mars.

Milan – Juventus Live Stream 13/2

Streama Sveriges hetaste och mest sevärda fotbollsspelare just nu Zlatan Ibrahimovic och Alexander Isak som båda två ska spela cupfotboll ikväll när AC Milan – Juventus drabbar samman i semifinalens första runda av Coppa Italia och Real Sociedad – Mirandes möts i semifinalens första runda av Copa del Rey.

20:45 Milan – Juventus (Coppa Italia)
21:00 Real Sociedad – Mirandes (Copa del Rey)

Bägge matcherna finns tillgängliga att streama på Unibet och Bet365. Streaming kan ses i vilken av dina skärmenheter du än önskar såsom mobilen, datorn eller läsplattan. Enda enkla lilla kravet för att streama matcherna, och all annan sport för den delen, är att du ser till att vara inloggad hos spelbolaget och att du har pengar på ditt spelkonto så att streaming-tjänsten blir aktiv.

Speltips Milan – Juventus Coppa Italia

Milan mot Juventus, Zlatan Ibrahimovic mot Cristiano Ronaldo. Förutsättningarna inför deras första Coppa Italia semifinal runda ikväll är bästa tänkbara!

Milan och Zlatan

AC Milan åkte på sin första förlust sedan Zlatans återkomst i helgens ligamöte med Serie A ledarna Inter trots en helt perfekt första halvlek. Milan dominerade matchen ditintills och Zlatan satte även två nollan. Men i andra halvlek var matchbilden den totalt omvända och Inter kunde göra fyra mål samtidigt som Milan inte lyckades göra något mer. 4-2 till Inter och förlusten var ett faktum. Men även om förlusten mot Inter var tung så har Milan mycket att glädjas åt. Zlatans närvaro har förvandlat Milan till ett helt annat lag än tidigare när det gäller självförtroende och speluppoffring.

Juventus och Ronaldo

Juventus kommer till spel mot Milan i kvällens cupmöte även dem med en färsk ligaförlust i bagaget. Visserligen gjorde Juventus storstjärna Cristiano Ronaldo ett snyggt mål. Cristiano Ronaldo rusade snabbt på en djupledsboll, fintade bort en back och sköt mål. Men det räckte inte för Juventus. Verona tog hem alla tre poängen mot Juventus efter en 2-1 vinst.

Giganternas kamp

Intresset inför en sådan här match mellan Italiens mest segerrika klubblag genom tiderna är givetvis gigantiskt. Inte gör det saken sämre av att Milan hittat självförtroendet igen efter en rad vinster med Zlatan i klubben. Och visst gör Juventus två ligaförluster på de tre senaste matcherna att styrkeförhållandet mellan lagen jämnats ut inför kvällens match. Målskyttekampen mellan Zlatan och Ronaldo är en annan spänningsfaktor som höjer matchtemperaturen ytterligare.

Matchtipset

Tipset inför matchen Milan – Juventus vi vill ge är att förutsättningarna enligt oss är god för att båda lagen kommer göra mål. Ett spel på BLGM ger 1.75 gånger insatsen tillbaka om de går in hos Unibet och Bet365.