Sanslöst häftig fotbollskväll har vi idag när vi kan se på Real Sociedad – Mirandes live stream med en Alexander Isak i kanonform när första rundan i semifinalen av Copa del Rey ska avgöras denna torsdag 13 februari 2020. Avspark sker kl. 21:00. Ungefär vid samma tid med start 20:45 lirar Zlatan Ibrahimovic semifinal i Coppa Italia för sitt AC Milan mot Juventus. Streama båda fotbollskamperna live i mobil, padda eller dator!

real sociedad - mirandes copa del rey

Real Sociedad – Mirandes Live Stream

Frontalkrock! Se på Alexander Isak eller Zlatan Ibrahimovic idag? Ja det är frågan vad man ska välja när Sveriges största fotbollstalang Alexander Isak och vår största fotbollsspelare genom tiderna Zlatan Ibrahimovic spelar viktiga matcher samtidigt ikväll. Men varför utesluta någon av matcherna helt och hållet? Man kan ju alltid blippa över till den andra matchen då och då beroende på spänningshalterna i matcherna. För bäst av allt är ju att vi kan streama bägge matcherna live hos Unibet och Bet365.

20:45 Milan – Juventus (Coppa Italia)
21:00 Real Sociedad – Mirandes (Copa del Rey)

Streama matcherna här:

Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto för att live streaming ska bli tillgängligt.

Speltips Real Sociedad – Mirandes

Vi kan inte låta bli att fortsätta på den inslagna vägen med Alexander Isak som målskytt. I flera nyligen publicerade speltips-artiklar har vi bettat på svensken som målgörare. Resultat ev detta har varit jackpott! Flera gånger om har vi kunna casha in sköna vinstpengar då Alexander Isak sedan en tid tillbaka gör mål i varenda match han spelar i. Isak’s sanslösa målform har vått världens storklubbar att verkligen hålla ögongen på honom. Lita på att det är många klubbscouter som sitter bänkade för att se vad Alexander Isak ska hitta på i dagens cupsemifinal mot mittenlaget i LaLiga2 Mirandes. Vi tror han kommer ha lekstuga med motståndarförsvararna.

Vi tippar Alexander Isak som målgörare i kvällens cupmatch Real Sociedad – Mirandes till oddset 1.67 @ Unibet.

Milan – Juventus Live Stream & Tips Coppa Italia 13/2