Fullpepprad fotbollslördag väntar 22 feb med hett Premier League möte redan kl. 13:30 i form av Chelsea – Tottenham.

När väl Chelsea – Tottenham är överspelad avlöper matcherna i snabb takt under resten av lördagsdygnet. Och vilken fotbollslördag sen. Bland storklubbar i farten denna dag som exempelvis Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Juventus och Dortmund får vi också vårt lystmäte i matcher med svenska spelare involverade. Zlatan Ibrahimovic (Milan), Alexander Isak (Real Sociedad), Ken Sema (Udinese), Mattias Svanberg (Bologna), Emil Forsberg (RB Leipzig) spelar alla idag vars matcher allihopa kan ses via live streaming hos BetsafeUnibtet eller Bet365. Se hela spelschemat längre ner…

Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto hos dessa spelbolag för att live streaming ska bli tillgängligt.

Chelsea – Tottenham tipset 22/2

Chelsea har problem att vinna matcher just nu och huvudtränaren Frank Lampard måste hitta rätt taktik för att inbringa sin första trepoängare på fem matcher. På motståndaresidan idag står José Mourinho’s Tottenham som är inne i lite av ett vinststim för tillfället. Tre raka vinster för Tottenham har spelat upp dem till en femte plats och de är nu bara en poäng efter Chelsea på fjärde. Med tanke på Chelseas problem och att Tottenham först och främst vill ha med sig en poäng från mötet samt att herr Mourinho inte är känd för att spela särskilt offensivt på bortaplan mot starkt motstånd så tror vi det stora målkalaset uteblir denna tidiga lördagsmatch.

Under 2.5 mål i matchen Chelsea – Tottenham spelas till oddset 2.05 @ Betfair som erbjuder 100 % bonus upp till 1 000 kr.

Lördagens fotboll 22/2

Välj och vraka för att sätta samman din egen favoritlista av fotbollsmatcher du längtar efter att få streama och betta live på under lördagen 22 feb. Vi har redan gett dig några exempel på streaming- och spelvärda matcher men här har du dagens spelschema från Europas bästa fotbollsligor att göra din egen bedömning om vad som du själv anser vara de allra mest intressanta matcherna att kolla på idag.

Premier League 22 feb

13:30 Chelsea – Tottenham
16:00 Burnley – Bournemouth
16:00 Crystal Palace – Newcastle
16:00 Sheffield United – Brighton
16:00 Southampton – Aston Villa
18:30 Leicester – Manchester City

Serie A 22 feb

15:00 Bologna – Udinese
18:00 Spal – Juventus
20:45 Fiorentina – Milan
(Streama och betta live på matcherna i italienska Serie A hos BetsafeUnibet eller Bet365)

La Liga 22 feb

13:00 Celta Vigo – Leganes
16:00 Barcelona – Eibar
18:30 Real Sociedad – Valencia
21:00 Levante – Real Madrid
(Streama och betta live på matcherna i spanska La Liga hos BetsafeUnibet eller Bet365)

Bundesliga 22 feb

15:30 B.Mönchengladbach – Hoffenheim
15:30 Bremen – Dortmund
15:30 Freiburg – Düsseldorf
15:30 Hertha Berlin – FC Köln
18:30 Schalke – RB Leipzig
(Streama och betta live på matcherna i tyska Bundesliga hos Unibet eller Bet365)

Ligue 1 22 feb

17:30 Marseille – Nantes
20:00 Angers – Montpellier
20:00 Dijon – Monaco
20:00 Lille – Toulouse
20:00 Strasbourg – Amiens
(Streama och betta live på matcherna i franska Ligue 1 hos BetsafeUnibet eller Bet365)