Real Sociedad – Valencia live streaming toppat med ett speltips är vad vi slänger högst upp på lördagens stora smörgåsbord av fantastiskt underhållande fotbollsmatcher som ska spelas lördag 22 februari 2020.

Milan med Zlatan, Barcelona, Real Madrid, Juventus, Real Sociedad med Alexander Isak, Chelsea, Tottenham, RB Leipzig med Emil Forsberg, Dortmund med Erling Braut Håland är bara ett axplock av godbitar i godispåsen denna lördag. Alla dessa matcher (förutom dem i Premier League) går att streama live hos några av våra spelbolagsfavoriter BetsafeUnibet eller Bet365

Hela dagens bästa fotbollsschema hittar du längst ner.

Streama Real Sociedad – Valencia live

Med start redan klockan 13 sätter dagens fotbollsunderhållning igång och fortsätter sedan under hela lördagen. Enbart om du vill följa spänningen i La Liga så har du tillräckligt med fotbollsgodis att avnjuta från 13 till ca. 22:45 när den sista matchen slutar. Och då bjuds vi på det bästa fotbollsgodiset La Liga har att erbjuda dessutom. Båda topplagen Real Madrid och Barcelona spelar och så har vi vår egen huvudmatch Real Sociedad – Valencia med Alexander Isak som höjdpunkten.

Vid det här laget är vi ett stort gäng väljer att streama fotboll live direkt hos något av spelbolagen BetsafeUnibet eller Bet365 då man erbjuds bästa förutsättningarna hos dem i form av flexibilitet och spänning. Är man inloggad och har en peng insatt på spelkontot så är det fritt fram att streama och betta live i vilken av dina skärmenheter du vill såsom exempelvis mobilen eller paddan var du än befinner dig.

Stream & La Liga schema

Streama och betta live på matcherna i spanska La Liga, inklusive Real Sociedad – Valencia live stream, hos Betsafe, Unibtet eller Bet365.

SPANIEN: La Liga
13:00 Celta Vigo – Leganes
16:00 Barcelona – Eibar
18:30 Real Sociedad – Valencia
21:00 Levante – Real Madrid

Kravet för att kunna se på Real Sociedad – Valencia live stream eller någon av alla de andra matcherna är att du måste se till att vara inloggad hos spelbolaget samt ha pengar på ditt spelkonto. Då är det perfekt att bli erbjuden en välkomstbonus eftersom man får insatt en peng som krävs för att streaming tjänsten ska öppna sig.

Fiorentina – Milan Live Stream & Tips Serie A 22/2

Real Sociedad – Valencia tipset

Alexander Isak’s målsvit sprack när han gick mållös ifrån Real Sociedad’s möte med Mirandes i den spanska cupen Copa del Rey för en dryg vecka sedan. Dessförinnan hade han nätat i sex matcher på raken för Real Sociedad och gjort totalt åtta mål i dessa. Lita på att Alexander Isak är riktigt målsugen när ligaåttan Real Sociedad nu möter ligasjuan Valencia under tidiga lördagskvällen.

Isak och Willian José

I La Liga har Alexander Isak gjort 7 mål hittills den här säsongen. Men då ska man veta att svensken fått agera som avbytare i större delen av säsongen fram till målkvalkaden inleddes. Sedan fick svensken chansen från start tack vare att lagets största stjärna ditintills Da Silva Willian José varit nummer ett på den platsen men gjorde sig besvärlig på grund av att han ville till en större klubb. Det blev inget av den flytten just nu och Alexander Isak passade på att göra målsuccé vilket säkert grämer brasilianaren något då han inte längre är en lika självklar statrtman för Real Sociedad.

Mål från bådas håll

Valencia som befinner sig på sjunde plats i La Liga, en poäng före ligaåttan Real Sociedad, är inte dåliga på att göra mål dem heller. Deras bästa målskyttar har vi i mittfältaren Daniel Parejo (6 mål) och anfallaren Gomez Maximiliano (9 mål). Med många skadade spelare borta ur spel är Valencia något sårbart för tillfället men formmässigt är laget identiskt med Real Sociedad som bägge har förlorat tre och vunnit två av sina fem senaste ligamatcher. Och mål vet vi att Valencia kan producera trots allt.

Vi tippar på att båda lagen gör mål i matchen Real Sociedad – Valencia till oddset 1.76 @ Unibet.

Fotboll lördag 22/2

ENGLAND: Premier League
13:30 Chelsea – Tottenham
16:00 Burnley – Bournemouth
16:00 Crystal Palace – Newcastle
16:00 Sheffield United – Brighton
16:00 Southampton – Aston Villa
18:30 Leicester – Manchester City

ITALIEN: Serie A
15:00 Bologna – Udinese
18:00 Spal – Juventus
20:45 Fiorentina – Milan
(Streama och betta live på matcherna i italienska Serie A hos BetsafeUnibet eller Bet365)

TYSKLAND: Bundesliga
15:30 B.Mönchengladbach – Hoffenheim
15:30 Bremen – Dortmund
15:30 Freiburg – Düsseldorf
15:30 Hertha Berlin – FC Köln
18:30 Schalke – RB Leipzig
(Streama och betta live på matcherna i tyska Bundesliga hos Unibet eller Bet365)

FRANKRIKE: Ligue 1
17:30 Marseille – Nantes
20:00 Angers – Montpellier
20:00 Dijon – Monaco
20:00 Lille – Toulouse
20:00 Strasbourg – Amiens
(Streama och betta live på matcherna i franska Ligue 1 hos BetsafeUnibet eller Bet365)