Milan – Genoa live stream 15:00, Manchester United – Manchester City 17:30 och Juventus – Inter live stream 20:45 är våra främsta matchmål denna söndag 8 mars. Serie A fotbollen är igång igen efter Coronautbrottet men matcherna kommer spelas inför tomma läktare. Idag har vi ett par speciellt sköna matcher att avsluta helgledigheten med. Zlatan Ibrahimovic och Milan underhåller oss i mötet med Genoa under söndagseftermiddagen. Avslutningsvis, som det sista av våra tre primärmål för dagen, spelas toppmötet Juventus – Inter. Bägge dessa Serie A matcher kan avnjutas via live streaming, läs mer om det här nedanför. Däremellan får vi uppleva Manchester derbyt United – City. Vilken fotbollssöndag vi har vänner!

Läs gärna vårt speltips allra längst ner i inlägget.

Juventus – Inter Live Stream 8/3

Med i våra ögon flera stormatcher på spelschemat lär vi inte gå sysslolösa idag. Som om det inte räckte med fotbollsunderhållning i form av lite Ibracadabra i Milans ligamatch mot Genoa under eftermiddagen och Manchester derbyt i Premier League direkt efteråt. På kvällen får vi som grädde på moset vara med om ett hett toppmöte mellan Juventus och Inter.

De flesta av dagens fotbollsmatcher enligt de spelscheman vi ser nedan kan ses via live streaming på BetsafeUnibet och Bet365.

För att Juventus – Inter live stream ska vara möjlig så behöver du vara inloggad hos ditt valda spelbolag samt ha en liten peng insatt på spelkontot eftersom streaming bara är tillgängligt när det finns pengar på kontot.

Premier League söndag 8/3

15:00 Chelsea – Everton
17:30 Manchester Utd – Manchester City

Serie A söndag 8/3

12:30 Parma – Spal
15:00 Milan – Genoa
15:00 Sampdoria – Verona
18:00 Udinese – Fiorentina
20:45 Juventus – Inter
(Streama och betta live på matcherna i italienska Serie A hos BetsafeUnibet eller Bet365)

La Liga söndag 8/3

12:00 Osasuna – Espanyol
14:00 Valladolid – Ath. Bilbao
16:00 Levante – Granada
18:30 Villarreal – Leganes
21:00 Betis – Real Madrid
(Streama och betta live på matcherna i spanska La Liga hos BetsafeUnibet eller Bet365)

Bundesliga söndag 8/3

15:30 Bayern – Augsburg
18:00 Mainz – Düsseldorf
(Streama och betta live på matcherna i tyska Bundesliga hos Unibet eller Bet365)

Ligue 1 söndag 8/3

15:00 St. Etienne – Bordeaux
17:00 Rennes – Montpellier
21:00 Lille – Lyon
(Streama och betta live på matcherna i franska Ligue 1 hos BetsafeUnibet eller Bet365)

Svenska Cupen söndag 8/3

12:30 Hammarby IF – GIF Sundsvall
12:30 Varberg BoIS – Brommapojkarna
14:30 BK Häcken – Östersund FK
14:30 GAIS – Eskilsminne
14:30 Malmö FF – AFC Eskilstuna
14:30 Syrianska FC – FK Karlskrona
16:30 IF Elfsborg – Örebro SK
16:30 IK Brage – Oskarshamns AIK

Speltips Juventus – Inter 8 mars

Lazio har ju som bekant tagit över serieledningen i Serie A och är två poäng före Juventus men med en match mer spelad. Så idag kan alltså Juventus återta ledningen om man vinner. Serietrean Inter är sex poäng efter Juventus och behöver nog minst ta poäng i alla fall ifall de inte ska vara avhängda i kampen om ligaguldet. Cristiano Ronaldo är Juventus fixstjärna och älskar stormatcher som denna och vi blir inte ett dugg förvånade om han gör mål idag. Men Inter kan kontra med före detta Man United anfallaren Romelu Lukaku och danska storstjärnan Christian Eriksen på mittältet som värvades nyligen från Tottenham. Spännande!

Båda lagen gör mål tippas med odds 1.80 @ Betfair och ComeOn.

Ha en fin söndag vänner så ses vi igen imorgon med ny vecka och nya spel-och streamingmöjligheter!