Kika på Zlatan Ibrahimovic och alla fotbollsmatcher ifrån Serie A med bl.a. Milan – Genoa live stream denna söndag 8 mars 2020. Ett tips är att tippa liveodds under tiden du streamar. Vi dukar självklart också upp ett speltips på spelbordet inför Milan – Genoa som kickar igång kl. 15:00.

Milan – Genoa Live Stream 8 mars

Alla Serie A matcherna som ska spelas under söndagen, däribland Milan – Genoa, kommer genomföras utan åskådare på läktarna. Visst kommer stämningen och inramningen kring matcherna att urholkas en hel del men spänningen finns i allra högsta grad kvar som tur är!

Se på Milan – Genoa live stream samt streama även de flesta övriga matcher, som du kan läsa om på dagens fotbollsschema längre ner i detta inlägg, hos BetsafeUnibet och Bet365 bara du är inloggad och har en slant på spelkontot.

Milan – Genoa live stream visas direkt på spelbolagens hemsidor och appar i din mobil, padda eller dator för dig som är inloggad och har pengar på spelkontot.

Speltips AC Milan – Genoa 8/3

Tabelläget i Serie A är sådant att AC Milan är sjua på 36 poäng och Genoa på artonde plats med 22 poäng. Formen är väldigt likartad hos de båda då bägge vunnit två, förlorat en och spelat oavgjort i två matcher på deras respektive fem senaste ligamatcher. Kanske ändå att Genoa till och med så varit starkare än Milan på sistone med tanke på vilka motståndare som poängen tagit emot med oavgjorda resultat på bortaplan mot både Atlanta och Fiorentina plus vinster mot Cagliari samt ligatian Bologna med hela 0-3, även den på bortaplan. Genoas enda förlust de senaste fem matcherna kom nu i senaste ligaomgången mot ligaledaren Lazio. Men förlusten stannade vid 2-3 vilket får ses som en riktigt stark insats för att komma från ett bottenlag.

Det var ett tag sedan vi fick se Zlatan näta i en match även om han gjorde det i senaste ligamötet med Fiorentina, vilket dock underkändes efter ett VAR-beslut. Nu tror vi det är dags igen!

Zlatan Ibrahimovic tippas som målgörare i matchen Milan – Genoa till oddset 1.90 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2020-03-08 kl. 06:15 men kan komma att ändras.

Fotboll söndag 8/3

ENGLAND: Premier League
15:00 Chelsea – Everton
17:30 Manchester Utd – Manchester City

ITALIEN: Serie A
12:30 Parma – Spal
15:00 Milan – Genoa
15:00 Sampdoria – Verona
18:00 Udinese – Fiorentina
20:45 Juventus – Inter

SPANIEN: La Liga
12:00 Osasuna – Espanyol
14:00 Valladolid – Ath. Bilbao
16:00 Levante – Granada
18:30 Villarreal – Leganes
21:00 Betis – Real Madrid

TYSKLAND: Bundesliga
15:30 Bayern – Augsburg
18:00 Mainz – Düsseldorf

FRANKRIKE: Ligue 1
15:00 St. Etienne – Bordeaux
17:00 Rennes – Montpellier
21:00 Lille – Lyon

SVERIGE: Svenska Cupen
12:30 Hammarby IF – GIF Sundsvall
12:30 Varberg BoIS – Brommapojkarna
14:30 BK Häcken – Östersund FK
14:30 GAIS – Eskilsminne
14:30 Malmö FF – AFC Eskilstuna
14:30 Syrianska FC – FK Karlskrona
16:30 IF Elfsborg – Örebro SK
16:30 IK Brage – Oskarshamns AIK

Ta hand om er!