ESL One: Road to Rio är den första av flera regionala tävlingar inom Esport CS:GO som kommer att fungera som den officiella kvalificeringsmetoden för ESL:s CS:GO Major i november 2020. Nu kommer 56 av världens bästa Counter Strike lag att tävla över fyra veckor mellan 22 april och 17 maj 2020.

André Gomes – Raheem Sterling ePremier League 24/4

Matcherna i det europeiska gruppspelet av CS:GO ESL One: Road To Rio ser under torsdagen 23 april ut som följer:

15:00 FaZe Clan – North
15:00 Heretics – Team Dignitas
18:30 GODSENT – G2 Esports

Streama och betta odds på Esport hos Unibet här >>.

ESL One: Road to Rio 2020 Live Stream + Tips

Speltips ESL One: Road to Rio 23/4

Vi tar oss an dagens sista CS:GO match i ESL One: Road to Rio mellan svenska GODSENT och spanska G2 Esports som kör igång klockan 18:30. Vi har många ruggigt bra esport-team som tävlar mot varandra. Inte minst gäller det dagens kombattanter GODSENT och G2 Esports. GODSENT har en ruggigt bra form men det är ändå G2 Esports som hålls som vinnarfavorit av spelbolagen. Vi tar och litar på att formen består hos svensklaget GODSENT och bettar ett förhandsodds på att de vinner till oddset 3.80 @ Unibet.

Spela och vinn myntsäckar och gratissnurr