Streama och betta odds på semifinalerna i FIFA ePremier League fotboll (England) lördag 25 april 2020. ePremier League live streaming och live betting erbjuds av Unibet här >>.

ePremier League fotboll (England) 25/4

Varje Premier League lag har utsett en varsin spelare att ställa upp i en fotbollsturnering i Esport som heter FIFA ePremier League. Vi har nu kommit så långt in i turneringen att lördagen 25/4 bjuder på två spännande semifinaler som går att både streama och betta odds på:

16:00 Trent Alexander-Arnold (Liverpool) – Raheem Sterling (Manchester City)
17:00 Diogo Jota (Wolverhampton) – Dwight McNeil (Burnley)

Streama och betta odds på Esport fotboll hos Unibet här >>. (Du hittar matcherna i fotbollsmenyn, alltså inte under Esport där alla annan esport ryms inunder.

Inför semifinalerna i ePremier League 2020

Det här blir riktigt kul och samtidigt känner vi faktiskt av lite nervdaller inför dagens semifinaler i ePremier League. Den här turneringen hade inte funnits om det inte varit för att vi har drabbats av Covid-19 virusets härjningar runt om i världen. Men positivt är att vi snabbt tagit till oss nya sportupplevelser även om det inte slår den fysiska motsvarigheten i verkliga Premier League fotbollen. Dock förtar det inte spänningen vi nu har att se fram emot med semifinaler i ePremier League under lördagseftermiddagen och senare kvällens final.

Dagen börjar med semifinal 1 mellan Liverpool och Manchester City där Trent Alexander-Arnold och Raheem Sterling ställer upp för sina respektive klubbar i denna prestigefulla esport-turnering. Därefter är det dags för Wolverhampton med Diogo Jota och Burnley med Dwight McNeil bakom spelkontrollerna.

Speltips Trent Alexander-Arnold – Raheem Sterling

Både Trent Alexander-Arnold och Raheem Sterling har imponerat under ePremier League så här långt. Frågan är nu vem som är bäst av dessa två herrar på FIFA e-fotboll? Hittills har det blivit många mål i deras respektive matcher under turneringens gång och alla matcher utom en har slutat med fler än fem gjorda mål. Den match med minst antal mål slutade 4-1 till Trent Alexander-Arnold mot Christian Atsu (Newcastle) i kvartsfinalen.

Vi väljer idag att tippa på att det görs minst 6 mål (över 5.5) i matchen Trent Alexander-Arnold (Liverpool) – Raheem Sterling (Manchester City) till oddset 2.10 @ Unibet här >>.

Fotboll Vitryssland Premier League 25/4

Vill du streama och betta på riktig fotboll så är det bland annat tre matcher i vitryska Premier League som finns tillgängliga idag.

14:00 Slavia Mozyr – FC Minsk
16:00 Gorodeja – BATE
18:00 Brest – Soligorsk

Spela och vinn myntsäckar och gratissnurr