Dagens Esport speltips 26/4 blir inför Counter Strike matchen mellan G2 Esports och FaZe Clan i ESL One kvalet till ESL One Rio Major 2020 som avgörs i höst. Gratis Esport streaming och odds erbjuds som vanligt denna söndag 26 april 2020 av Unibet här >>.

CS:GO ESL One – Rio Kval (Europa)

15:00 Heretics – ENCE
15:00 North – mousesports
18:30 G2 Esports – FaZe Clan
18:30 Movistar Riders – c0ntact Gaming

Esport tipset 26 april 2020

Toppmatch vankas i Europakvalet till ESL One Rio Major 2020 idag när gruppettan G2 Esports tar sig an grupptrean FaZe Clan med svensken Olof Kajbjer Gustafsson, kallad olofmeister, i laget. Bägge lagen vann sina respektive öppningsmatcher när gruppspelet drog igång häromdagen.

För knappt ett år sedan hade FaZe Clan radat upp tre raka segrar över G2 Esports. Men efter det har G2 Esports vunnit deras två senaste möten och därmed tagit över initiativet och skaffat sig ett litet psykologiskt övertag gentemot FaZe Clan. Vi tar dock fasta på den statistik som gör gällande att åtta av FaZe Clan’s nio senaste matcher mot lag rankade topp-10 har gått till 3 kartor.

Totalt antal kartor över 2,5 spelas till oddset 1.90 @ Unibet här >>.

Spela och vinn myntsäckar och gratissnurr